HP Pavilion DV6-6C03et laptop açılıyor ama görüntü yok

LerNoply

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatek Elite 1 Mesh Kasa, Xigmatek Odin II PSU, AMD Ryzen 5 5500 İşlemci, Zotac RTX 4060 Ekran Kartı, Lexar 2x8 16GB DDR4 Ram, MSI B450M-A PRO MAX II Ana Kart, MSI M450 500GB M.2 SSD, HGST 1TB HDD.
RAM
RAMAXEL 8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
HP S700 250GB SSD
Ekran kartı
ATİ RADEON 6700 XT
İşlemci
İNTEL CORE İ7-2670QM
HP Pavilion DV6-6C03et açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Klavye üzerindeki internet tuşu kırmızı yanıyor. Her şeyi denedim şoklama yaptım, RAM'leri denedim SSD'ye baktım ama hala görüntü gelmiyor.

BIOS'a geç BIOS'tan yeniden başlat. Bilgisayarıma su döküldüğünde aynı şeyi yaşamıştım.

Görüntü gelmiyor ki nasıl BIOS'a geçeceğim.

PC açılırken siyah ekran mı veriyor yoksa direkt ekran mı vermiyor. Karanlıkta deneyin. Eğer ekran vermiyorsa sıkıntı ekranda olabilir. Eğer siyah ekransa PC açılırken BIOS'a F2 spamlayarak geçin.

Olmuyor BIOS'a giremiyorum yan ekran bağladım yine görüntü yok.

Ekran ekteki gibi laptop çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

Sorun yüksek ihtimalle ana karttadır o zaman. Yolunuz bilgisayarcıya görünmüş gibi gözüküyor.

Anakarttan olsa laptop çalışmaz ki. Ekran kartından olmasın.

Dosya Ekleri

• 1704992275995.jpg
    1704992275995.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 28
Ekran ekteki gibi laptop çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

Anakarttan olsa laptop çalışmaz ki. Ekran kartından olmasın.
Hayır hocam çalışabilir. Benim bilgisayarıma su dökülmüştü ve ekran kartında kısa devre oluştuğu için ekran vermemişti bilgisayar. Ekran kartınızda toz, darbe veya sıvı kaynaklı kısa devre oluşmuş olabilir. Bu yüzden en mantıklısı bilgisayarcıya götürmektir.
Edit: siz de ekran kartından olabilir demişsiniz zaten hocam.

Hayır hocam çalışabilir. Benim bilgisayarıma su dökülmüştü ve ekran kartında kısa devre oluştuğu için ekran vermemişti bilgisayar. Ekran kartınızda toz, darbe veya sıvı kaynaklı kısa devre oluşmuş olabilir. Bu yüzden en mantıklısı bilgisayarcıya götürmektir.

Evet hocam su dokulmuştu ama bir süre hiç sıkıntı yaratmadan çalıştı sonra da durum bu ekran kartında sorun var o zaman değil mi hocam.

Evet hocam su dokulmuştu ama bir süre hiç sıkıntı yaratmadan çalıştı sonra da durum bu ekran kartında sorun var o zaman değil mi hocam.
Büyük ihtimal. Benimki pirince yatırınca eskisi gibi hızlı olmasa da çalışmıştı.
Belki de içindeki parçalar sıvıdan dolayı yavaş yavaş oksitlenmiştir ve sorun şimdi ortaya çıkmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı