Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 SSD veya HDD modeli 1tb toshiba Laptopum Windows 10. Modeli HP Pavilion DV6 bütün ekran kartı sürücülerini yükledim ancak yine çalışmadı, ne olur yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Laptopum Windows 10. Modeli HP Pavilion DV6 bütün ekran kartı sürücülerini yükledim ancak yine çalışmadı, ne olur yardım edin.
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ağustos 2023 #2 O seride ekran çipi arızası oluyor. Eğer sizin de ekran çipiniz arızalı ise driver yükleyince çalışmaz hatta siyah ekrana geçebilir. Artı 0 Eksi
O seride ekran çipi arızası oluyor. Eğer sizin de ekran çipiniz arızalı ise driver yükleyince çalışmaz hatta siyah ekrana geçebilir.
KS KS Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 325 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 573664 dedi: O seride ekran çipi arızası oluyor. Eğer sizin de ekran çipiniz arızalı ise driver yükleyince çalışmaz hatta siyah ekrana geçebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam siyah ekran vermiyor sadece driveri değiştirince 10 20 saniye siyah ekranda kalıp tekrar açılıyor çip arızalı değil hocam yani. Ayrıca laptop ekran kartın VRAM'ini de görüyor ama DxDiag'da Intel HD Graphics 3000 var. Artı 0 Eksi
573664 dedi: O seride ekran çipi arızası oluyor. Eğer sizin de ekran çipiniz arızalı ise driver yükleyince çalışmaz hatta siyah ekrana geçebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam siyah ekran vermiyor sadece driveri değiştirince 10 20 saniye siyah ekranda kalıp tekrar açılıyor çip arızalı değil hocam yani. Ayrıca laptop ekran kartın VRAM'ini de görüyor ama DxDiag'da Intel HD Graphics 3000 var.