aserhat Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Merhaba. HP Pavilion DV6 bilgisayarıma Win 8.1 kurdum etkinlestirdim. İnternete kablolu bağlanabiliyorum. Ama Wi-Fi görmüyor. Taskbarda Wi-Fi ikonu olmadığı için modemi göremiyor. Acaba 8.1 uyumsuz mu?
Merhaba. HP Pavilion DV6 bilgisayarıma Win 8.1 kurdum etkinlestirdim. İnternete kablolu bağlanabiliyorum. Ama Wi-Fi görmüyor. Taskbarda Wi-Fi ikonu olmadığı için modemi göremiyor. Acaba 8.1 uyumsuz mu?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Aralık 2020 #2 Windows güncellemeleri belki sürücüyü bulabilir. Güncelleme yapmadıysanız önce güncellemeleri yapın. Sürücüyü bulamazsa buradan işletim sistemi ve bilgisayarına uygun olan Wi-Fi sürücüsünü indirmeyi dener misin? Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği Resmi HP Destek web sitesinden HP ürünleriniz için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com Son düzenleme: 22 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Windows güncellemeleri belki sürücüyü bulabilir. Güncelleme yapmadıysanız önce güncellemeleri yapın. Sürücüyü bulamazsa buradan işletim sistemi ve bilgisayarına uygun olan Wi-Fi sürücüsünü indirmeyi dener misin? Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği Resmi HP Destek web sitesinden HP ürünleriniz için en son sürücüleri, yazılımları, donanımları ve tanılama araçlarını indirin. support.hp.com