HP Pavilion dv6000 ekran kartı değişir mi?

safacang

Kilopat
Daha fazla  
Beyler eski bir hp pavilion dv6000 var elimde. Ben bu bilgisayara biraz modifiye yapcam :D Öncelikle bimeksten ram fiyatlarına baktım 8gb bir notebook ram buldum. 250 lira daha sonra hard disk aradım notebook için 750 gb oda 200 lira. Bunların değiştirmek çok zor bir işlem değil ama ekran kartını da değiştirmek istiyorum. Fiyatlara baktım öyle çok bi şey istemiyorum. 2 gb ekran kartları falan çok rahat işimi görcek gelicek temmuz gibi alıcam. Bilgisayar o zamana kadar bi 600-650 lira arası bir fiyatla en azından pes 13 oynamak istiyorum. Sizce ekran kartı değişimi mümkün mü laptopumda ? Özellikleri attım cevap verirseniz sevinirim.

mxm.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı değişimi mümkün değil. Yüksek ihtimal alacağınız RAM'lerde çalışmayacak. HDD almanıza da gerek yok. Alacaksanız SSD alın.
Kardeşim ben çok anlamam bana neden olamayacağını anlatabilir misin ? HDD ne ? SSD ne ? Özür dilerim çok anlamam bu tür şeylerden ve önerin var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanıza göre ram alamazsınız anakarınıza uygunram alacaksınız.
Hdd= Hard disk
Ssd= Mekanik disk. Normal hard diskten çok daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı