Kartos3
Kilopat
- Makaleler
- 2
Elimde HP marka Pavilion G6 1000et modeli var. İşletim sistemi olarak Windows 7 X64 kullanmaktayım. İşletim sistemini yükseltip veya aynı işletim sisteminin UEFI versiyonunu kullanmak istiyorum. İnternetten 8.1 ve 10 ISO'ları yükledim. Rufuz programı ile UEFI - GPT seçeneğini işaretleyerek USB'ye yazdırdım. Bilgisayar açılışında USB ile Boot etmeye çalışınca ya No Boot device hatasını veya This is UEFI format disk, if you want to Boot it legacy. Diye Rufus'a BIOS modunda yazdırmamı istiyor.
Bu sefer de İnternetten Windows 7 UEFI ISO indirdim. Onunla Boot etmeye çalışınca da yine no Boot device hatasını alıyorum. Arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim. Yok mu bunun çözü mü? Bu arada cihaz UEFI mi diye de baktım evet UEFI. Yani sorun nerede anlayamadım.
Bu sefer de İnternetten Windows 7 UEFI ISO indirdim. Onunla Boot etmeye çalışınca da yine no Boot device hatasını alıyorum. Arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim. Yok mu bunun çözü mü? Bu arada cihaz UEFI mi diye de baktım evet UEFI. Yani sorun nerede anlayamadım.