HP Pavilion G6 1001st Mavericks System Uptime Nanosecond Hatası

budefa oldu :)
LYdDbJ.jpg

Usta yanlış yazmışsın. Kod su sekilde cpus=1 bu şekilde yapacaksın. Sen cpu 1 yazmışsın. Ilk dediklerimi iyi okursan sıkıntı olmaz :)

Ekran görüntüsünü atarsan daha kolay olur. Kuruluma geçmeden mi bu hatayı veriyor? Bu arada boot args ye cpus=1 graphic injector menüden injec inteli kaldırıp karnel pm patching i isaretledin değil mi?

kuruluma geçmeden yapıyor evet. dediklerini yaptım birinci sorunum çözüldü. evet intel injecti kaldırdım kermel pm işaretledim fakat orayı geçtikten sonra biraz bekledikten sonra ortada beyaz bir kare ortada daire ve ortası çizgi veriyor. resmi sabah çeker eklerim iyi geceler .

• XHCI Hand-Off : Eğer bu ayar varsa mutlaka Enabled olmalıdır.
  • EHCI hand-Off: Benzer şekilde bu ayar da Enabled olmalıdır.
  • SATA Mode: SATA mode ayarı Mutlaka AHCI veya Enhanced olmalıdır. IDE modunda kurulum gerçekleştiremezsiniz.
  • Secure Boot : Disable olucak
Bios'tan şu ayarlar var ise kontrol edebilirmisin usta?

EHCI ayarı senin bios'ta var galiba resimde çünkü EHCI controller enable to take control from BİOS (biostan ehci kontrolü aç diyor :) ) yazıyor iyi bak üstat.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00