-igfxblr ekleyip dener misin? Bu boot argümanı ile sorunu çözdüm. Sizde de işe yarayabilir.
DSDT yaması yapmanız lazım.
OS X kullandığımız laptoplarda pil durumunu çalıştırmak icin ACPI kullanıyoruz. Ancak ne yazık ki PC’lerin pil donanımları Apple’ın SMbus donanımı ile uyumlu degil. Bu gibi problemlerde, genel olarak ‘ACPIBatteryManager.kext’ kullanmanızı öneriyoruz. Kext’i aşağıdaki linkten bulabilirsiniz...
USB port yaması yapmanız gerekiyor.
Başarılı bir şekilde macOS Mojave kurdum. USB 2 ve 3 portlarına USB bellek takınca çalışıyor fakat USB 3 portlarına mouse ve WiFi adaptör takınca çalışmıyor. USB 2 portunda sorun yok. Intel Core i5-3210M 8 GB DDR3 RAM 500GB HDD MacBook Pro 9,2 SMBIOS. Not: USB inject kexti aktif.
Magic keyboard alabilirsiniz.
Apple Store Arama Sonuçları
www.apple.com
Option +
Q ile yapılabilir ama.
Command +
C kopyalamak için,
Command +
V yapıştırmak için.
TouchPadim çalışmıyor. Ne yapmam gerek? KEXT klasörümde Voodool2C ve VoodooPS2Controller kextleri var. Touchpad bilgileri: macOS: Big Sur. bootloader: OpenCore 0.6.8 . İşlemci: i3 10100U.
Burada söylenenleri dener misin?
Diğer forumlara baktığım zaman
FN +
F6 tuşuna basarak çalıştırabilenler olmuş. Dene istersen. Ama çalışacağının garantisi yok.
Gerekli Kext'ler yüklü mü? Yüksek ihtimal ile yüklü değil.
Sorunu çözmeye çalışmak yerine böylesine gereksiz bir mesajı mesaj sayınızın yükselmesi için mi yapıyorsunuz? Bu tür mesajlar gereksiz mesaj olarak adlandırılır ve gerekli uyarı verilir. Linux kurmak isteseydi zaten Linux kurardı konu sahibi. Lütfen konuya yardımı dokunmayacak mesajlar atmayın. Konu başlığı ve bu dediğiniz alakasız çünkü. Daha sonradan bu konuya bakacak üyeleri de düşünmek lazım.