Merhabalar Technopat yeni bir masaüstü aldığım için bu laptop boşta kaldı yer işgal ediyor mobilitesi olmadığı için ve kardeşimde abi abi bilgisayar bilgisayar dediği için bu bilgisayarı tekrar nasıl desem restore etmeye karar verdim günlük işlerimi ve hafif oyunları oynatsın yeter içinde SSD var zaten bilgisayar seri çalışıyordu bilgisayarın alt kasasında deformeler mevcut, menteşe kapakları yok, üst kasa olduğu gibi çıkık, saçma sapan şekilde şu an ve ekran bozuk. Menteşe vidaları özellikle o somunlu olan vidaları takamıyorum ondan söktüm. Vidaları eksik bilgisayarın. Sorum şu:
-Alt ve üst olmak üzere komple kasası.
-Yeni veya 2.el çıkma bir ekran. Ekranın problemi ekran açılmıyor gibi gözüküyor ama çok akranlık ortamda veya telefonla ışık tutunca ekranı görebiliyorum.
-Vida takımı.
-HDD SATA kablosu kopuk o da lazım.
-Klavye.
-Power butonu modülü yani tuşu tetikleyici parça.
-En önemlisi iyi bir kalite batarya.
-Bazı yerleri bantla sabitlenmiş benim de bant almam lazım ısıya dayanıklı iyi bir bant öneriniz ve çift taraflı bant önerinize açığım.
Bu söylediğim ürünler eksik veya bozuk parçalar bu ürünlerin linklerini atabilecek bir arkadaşımız varsa minnettar olurum şunu bir daha sıfır ayarında yapıp canlandıralım
.
-Alt ve üst olmak üzere komple kasası.
-Yeni veya 2.el çıkma bir ekran. Ekranın problemi ekran açılmıyor gibi gözüküyor ama çok akranlık ortamda veya telefonla ışık tutunca ekranı görebiliyorum.
-Vida takımı.
-HDD SATA kablosu kopuk o da lazım.
-Klavye.
-Power butonu modülü yani tuşu tetikleyici parça.
-En önemlisi iyi bir kalite batarya.
-Bazı yerleri bantla sabitlenmiş benim de bant almam lazım ısıya dayanıklı iyi bir bant öneriniz ve çift taraflı bant önerinize açığım.
Bu söylediğim ürünler eksik veya bozuk parçalar bu ürünlerin linklerini atabilecek bir arkadaşımız varsa minnettar olurum şunu bir daha sıfır ayarında yapıp canlandıralım
Dosya Ekleri
-
IMG_0690.JPG1,6 MB · Görüntüleme: 43
-
IMG_0691.JPG1,1 MB · Görüntüleme: 42
-
IMG_0692.JPG1 MB · Görüntüleme: 40
-
IMG_0693.JPG1 MB · Görüntüleme: 45
-
IMG_0694.JPG1,8 MB · Görüntüleme: 43
-