HP Pavilion G6-2204ST RAM yükseltmesi

Görkem Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki laptop var. 6 GB RAM var, 4+2. Buna ek olarak 2'yi atıp 8 veya 4 eklemeyi düşünüyorum. Valorant, LoL oynayacağım sadece. Gereksiz olur mu 12 GB?

Hocam bahsettiğiniz oyunlarda FPS artışları yaşatabilir ek RAM CS:GO 8 vs 16 GB RAM testinde ikisi arasında ciddi bir FPS farkı vardı yani gereksiz olmaz hem 16 GB RAM ileriye dönüktür şimdi biliyorum siz 12 GB RAM olacak ne alaka diyorsunuz ama 12 GB için de geçerli bir nevi ileriye dönük olması zaten 8 GB RAM günümüzde oyunlar için minimum miktar olarak görülüyor.

Hocam bahsettiğiniz oyunlarda FPS artışları yaşatabilir ek RAM CS:GO 8 vs 16 GB RAM testinde ikisi arasında ciddi bir FPS farkı vardı yani gereksiz olmaz hem 16 GB RAM ileriye dönüktür şimdi biliyorum siz 12 GB RAM olacak ne alaka diyorsunuz ama 12 GB için de geçerli bir nevi ileriye dönük olması zaten 8 GB RAM günümüzde oyunlar için minimum miktar olarak görülüyor.
hocam bende oyun oynadıkça kasmalar oluyordu bu sorunda çözülme ihitmali var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı