HP Pavilion G6 2212 et AMD ekran kartını devre dışı bırakma

atakanyzb

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Günler. Bu marka laptop'a sahibim. Problemimin başlangıcı ise zamanında soğutucu kapalı unutulup 3 saat oyun oynandı ve bilgisayar oyun bitince mavi ekran verip kapandı. Ekran kartının yandığı ihtimalini düşünerek söylüyorum, AMD ekran kartını devre dışı bırakıp Intel HD Graphics ile kullanıyordum ve kardeşim akıllılık edip AMD sürücüsünü kurmuş Windows 10 ile uyumlu olanı biz Windows 8.1 kullanıyoruz. Ben de güvenli mod ile açıp aynı devre dışı bırakma işlemini uygulayıp Intel sürücüsünü kurdum ama sonrasında tekrardan AMD ekran kartını aktif ediyor (Windows Update kapalı) ben bu sorunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede pavılıon g6 serisi var benımkınınde ekran kartı yandı ıntel hd yukleyınce otomatık olarak amd yukluyor ve sureklı mavı ekran hatasına dusuyor .
çözüm ise denetim masası-aygıt ve yazıcılar-aygıt bolumundekı kasa ikonlu olana sag tuş - aygıt yükleme ayarları- acılan sayfada hayır seçip onun altındada olan hiçbir zaman windows update sürücü yukleme secenegı tıklarsın sorun cozulur . ama şunu soyleyım laptop çöp oluyor bu sıcaklarda youtubede 10 dakıka vıdeo ızleyemıyorsun sıcaktan donuyor sıstem gunluk ofıs ıslerınde kullanıyorum sadece . sadece ıntel hd yukleyıp amd yuklemesıne engel olamadım malesef

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı