HP Pavilion G6 2277ST anakart ve ekran kartı yükseltilebilir mi?

FSMehmed

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar. Bilgisayarım masaüstü (HP Pavilion G6 2277st). Bilgisayarıma yeni RAM taktım ve büyük ölçüde verim aldım. İlave 8 GB takarak 12 GB'a yükselttim. Ekran kartımı da yükseltmek istiyorum mümkünse. Ya da anakartı mı yükseltmeliyim? Bu modelde bir bilgisayarın ekran kartı ve anakartı yükseltilebilir mi?
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu kadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum. Taşıma suyla değirmen dönmüyor hocam. Ona yapacağınız masrafla i3 işlemcinin son nesilleri ve bir anakarta sahip olursunuz. Ekran kartı konusunda da şu an orta halli bir ekran kartı alabilirsiniz. Gaming ekran kartları zaten uçuk. İyi bir hesap yapmak gerekiyor.

Bence bu kadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum. Taşıma suyla değirmen dönmüyor hocam. Ona yapacağınız masrafla i3 işlemcinin son nesilleri ve bir anakarta sahip olursunuz. Ekran kartı konusunda da şu an orta halli bir ekran kartı alabilirsiniz. Gaming ekran kartları zaten uçuk. İyi bir hesap yapmak gerekiyor.
yani bu cevabın da bilgisayarımın ekran kartının değişebileceğini anlıyorum ben doğrumu. bir de benim lap top i5 intel yazmayı unuttum ama bu daha iyi değil mi? 3. nesil bilgissayar.

Yani bu cevabın da bilgisayarımın ekran kartının değişebileceğini anlıyorum ben doğru mu? Bir de benim lap top i5 Intel yazmayı unuttum ama bu daha iyi değil mi? 3. nesil bilgissayar.

i5 3. nesil bilgisayar artık eskileşiyor. Aslında burada önemli olan şey ne amaçla yükselttiğinizdir. Eğer oyun amaçlı yapıyor iseniz hangi oyunlar olduğunu ve özellik olarak ne istediğini çok dikkatlice takip etmek gerekiyor ki günümüz oyunlarını zaten o işlemci oynatmaz. Ama ofis veya internet işleriniz amaçlıysa çok da fazla yükseltmeye gerek yok. Gittiği yere kadar götürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı