HP PAVİLİON G6 2313AX veya EXPER EV17

Kapitan

Hectopat
Daha fazla  
Babam Doğum Günü Hediyesi Olarak Laptop Almış Fakat Değiştirme İmkanım VarMış İstersem. ( Masaüstü Pcim Var Ama Eskidi ) Hangisini Alayım Değiştirmenin Son Günü Lütfen Yardım :( :(

HP PAVİLİON G6 2313AX (LAPTOP)

• 2,3 GHz AMD Dört Çekirdekli A10-4600M APU 4MB ÖN BELLEK,
  • Radeon HD 7660G/7670M Çift Grafik Kartlı
  • 8 GB RAM 16 GB YE ÇIKARILABİLİR
  • Ekran Kartılarını Aynı ANda Kullanırsam Sistemin Hızı Artıyormuş
  • WİNDOWS 8 PRO
  • BİDE 750 GB HAFIZA

EXPER EV17 ( MASAÜSTÜ)

• İ7 3770 3,4 GHZ 8MB ÖNBELLEK HIZ
  • İNTEL HD GRAPHİCS 4000
  • HD 7570M EKRAN KARTI
  • 8 GB RAM 1TB HAFIZA
  • ( EKRAN KARTI 15 TATİLDE DEĞİŞTİREBİLİRİM )
  • 300 W KASA

CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM LÜTFEN 1 GÜNÜM KALDI DEĞİŞTİRMEK İÇİN :(

Ürün Vatandan Alınmadı Sistem Toplasam Keşke Ama HP PAVİLİON G6 HEDİYE ALINAN... Oyunları Medium Seçeneğinde 1 Sene Oynasam Yeter Seneye Kendim Pc TOplarım Laptop Sçeneği İçin.

- - - Güncellendi - - -

Masa Üstünü 2.398 TL Laptop İse 2.000 E Yakın 2 Sinden 1 İni Seçicim Bütce YOk Sadece 2 Si Arasında Geçiş Yapabilirim ALınmış Artık Çünkü :(

Dostum exper dediğin şeyin masaüstü olduğuna eminsin değil mi? Çünkü o yazdığın mobil gpu. Bir karışıklık var gibi. Sistem özelliklerini tam öğrenip yazar mısın?

Eğer mobilite senin için önem taşımıyorsa masaüstünü al derim daha sonra ekleme yapabilirsin ekran kartı gibi...

Bana sorarsan masaüstü bilgisayarı al ileride istediğin donanımını değiştirirsin ekran kartın yetersiz gelirse yenisini alırsın işlemcinde kötü değil iyi bir işlemci.
Tabi tercih kullanıma görede değişir.

Oyun için kullanıcam masa üstü güzel gibi ekran kartını değiştirecek. Bütcem 15 tatilde olur 7850 alırım ama laptop da güzelmi ? Oyun için ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı