HP Pavilion G6 AMD kart aktif olmama problemi

• Konuyu başlatan Layf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.209
Sorun olmaz ama dediğim şekilde temiz kurulum yapman şartı ile.
Elimde temiz Windows 10 CD'si mevcutta versiyonundan emin değilim.
O zaman maalesef Windows 10 sürümüne geçmek zorunda kalacağım, yardımın için teşekkürler.

Buradaki sürümü kursam olur herhalde CD içindeki ile risk almaktansa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios Güncellemesi yaparsanız sorun düzelecektir diye düşünüyorum. Benim Laptop'umda AMD'ydi aynı sorun vardı Bios güncellemesinden sonra düzeldi.
BIOS güncellemesini yaptım hatta o güncellemeden sonra sözde advanced configuration diye bi sekme gelmesi gerekiyordu. Gelmedi güncelleme sadece boşa kendi kendine güncelledi.

BIOS'a gir ve optimize defaults yapıp kaydet çık. CD'den yükleme. Sosyal'den Windows 10 indir ve kurulum yap.
Tamamdır teşekkürler.
Windows 10 Laptop'unuzda destek yok sanırım, Windows 8'e çevirmeniz daha iyi olacaktır.
Sistem gereksinimleri uyuyor. Alışılmadık istediği bir şey mi var acaba ?
Tamamdır teşekkürler.

Sistem gereksinimleri uyuyor. Alışılmadık istediği bir şey mi var acaba ?

HP Sitesinde nedense dediğin gibi sürüm uymayabilir diyor.

Kafam iyice karıştı şuan ne yapmalıyım ?

Buradan işletim sistemini seçime girerseniz Yazılım yani Bios gibi destekleri Windows 10'a olmadığını görebilirsiniz.

Buradan işletim sistemini seçime girerseniz Yazılım yani Bios gibi destekleri Windows 10'a olmadığını görebilirsiniz.

Sadece Windows 8 desteği var dediğin gibi. Tamamdır teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı