HP Pavilion G6 ekran kartı değişir mi?

Ayberk Yavaş

Hectopat
HP Pavilion G6 series notebookum var. İçinde i5 var. Yanında gelen Intel HD Graphics ve AMD HD 7400M ekran kartları var. İkisi de 1 GB ve oyunlarda kasıyorlar. Ben ekran kartı olarak Nvidia takabilir miyim 4 GB ya da 2 GB?

Özellikler
  • i5 2.67 GHz 4 çekirdekli 64 bit PC
  • Intel HD Graphics
  • AMD HD 7400M

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ekran kartı gücü GB ile ölçülmez. Örneğin GTX 1060 3 GB, GTX 1050 Ti 4 GB ama 1060 3 GB çok daha güçlü.
Asıl soruna gelirsek, ekran kartı değişimi için laptopunda MXM slotu olması lazım (nasıl öğreneceğinizi bilmiyorum). Yoksa Youtube üzerinden "exp gdc" araştırın.

Son düzenleme:
@Ayberk Yavaş , HP Pavilion G6 da AMD HD 7400M grafik yongası anakart üzerine enteegre şeklinde. Dolayısla değiştiremezsiniz.Ama fantastik bir uyglama olarak şöyle bir şey yapabilirsiniz.
harici ekran kartı.PNG

Son düzenleme:
@Ayberk Yavaş , HP Pavilion G6 da AMD HD 7400M grafik yongası anakart üzerine enteegre şeklinde. Dolayısla değiştiremezsiniz.Ama fantastik bir uyglama olarak şöyle bir şey yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 294562
İyi fikir fakat ekran kartsız sadece o kablo 200 tl ekran kartı fiyatıda var ayrıca gücü adaptorden filan alıyor yanlış bir şey yaparım yanar birde :D

Nerdeyse aynı bilgisayara sahibim ben EGPU denemiştim 1050Ti ile gayet güzel olmuştu darboğaz felan yoktu 1080p tüm oyunları oynuyordum ama hem ergonomik olmaması,Wi-Fi'den muzdarip olmam ve para ihtiyacı sebebi ile sattım tüm sistemi bunlar sana koymuyor ise gayet mantıklı bir sistem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı