tayyip kavçakar Hectopat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #1 Ekran kartı driver yüklenince PC kendini resetliyor, mavi ekran veriyor. Tekrar tekrar bunu yapıyor ekran kartı driver silene kadar. @Yusuf Ensar Ertan hocam bir bakıverin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2016
Ekran kartı driver yüklenince PC kendini resetliyor, mavi ekran veriyor. Tekrar tekrar bunu yapıyor ekran kartı driver silene kadar. @Yusuf Ensar Ertan hocam bir bakıverin.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 6 Ağustos 2016 #2 Öncelikle sisteminizi tam olarak belirtmeniz gerekir. Sistem özelliklerinizi bilmiyorsanız laptop modelini yazın. Artı 0 Eksi
Öncelikle sisteminizi tam olarak belirtmeniz gerekir. Sistem özelliklerinizi bilmiyorsanız laptop modelini yazın.
O OnurD7 Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #3 Ekran kartınız AMD mi ? Bende de aynı sorun var eski yeni bütün driverları yükledim fakat çözüm bulamadım sanırım ekran kartı arızalı. Edit: baktım şimdi sizdeki ekran kartı da AMD 6470M miş bende de aynı ekran kartı var çözümünü merak ediyorum. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız AMD mi ? Bende de aynı sorun var eski yeni bütün driverları yükledim fakat çözüm bulamadım sanırım ekran kartı arızalı. Edit: baktım şimdi sizdeki ekran kartı da AMD 6470M miş bende de aynı ekran kartı var çözümünü merak ediyorum.