HP Pavilion G6 sürücüleri nereden bulunur?

paaliaq

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
i5-2450M CPU @ 2.50GHz
HP Pavilion G6 laptopımı formatladım driverları kurmak için HP'nin sitesine girip bana önerdiği driverları yüklemeye çalıştım fakat çoğunda sorun çıktı araştırıp yapmaya çalıştım çünkü ilk defa driverlarla uğraşıyorum pek bir bilgim yok ve nasıl güncel driver bulacağımı bilmiyorum. Başka yerden indirmek istedim fakat driver yükleyici programları kullanmak istemedim. Donanım kimliklerini yazıp driver arıyorum fakat driver programlarından başka bir sonuç çıkmıyor karşıma. Cihazım bayağı eski bir cihaz sebebi bu olabilir, güncel driver bulabilmek için ne yapmalıyım? Driver Identifier'dan veya o tür bir siteden driver indirilir mi? Yardım edebilecek varsa donanım kimliklerini yazabilirim.

Hayır kendi kullansın bana ne? Ama konu sahibine tavsiye etmesin bari. Kendi bozuk sürücüleriyle otursun kenara.
Ben o programlardan birini bilmeden indirip, driverdan önce zararlı programlar yükleyişini gözlerimle gördüm o yüzden indirmem artık zaten.

HP sürücü destek sayfasındaki sürücüleri algıla butonuna bastığınızda. Sizden bir web uzantılı uygulama kurmanız isteyecektir. (indirme işlemini başlayacaktır.)
Web uzantılı dosyayı kurduktan sonra internet tarayıcınızı yeniden başlatınız ve gerekli sürücüleri indirmek için tarama işlemini aynı butona basarak tekrar yapınız.
Not: Bu işlem için web tarayıcınız güncel sürüm olması gerekmektedir. (belki Windows Update ile net.freamwork sürümünü de güncellemeniz gerekebilir.)

Eki Görüntüle 1459692

Eki Görüntüle 1459730

Eki Görüntüle 1459731
2.not: Şayet Windows sürümünüz eski ise Windows 7'nin desteklediği son güne kadar piyasaya sürülen güncelleme dosyalarını Windows Update ile kurmanız gerekecek.

Windows Update sırasında hata alıyorsanız belki işinize yarayabilir.

Çok teşekkür ederim ben onun yerine alttaki seçenekten indirmeyi seçmiştim bir de öyle deneyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı