Çözüldü HP Pavilion G6'ya ekran gelmiyor ve Caps Lock tuşu 3 defa yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İzzetin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben HP Pavilion G6 söktüm. Termal yeniledim fakat tuşa bastığınızda görüntü gelmiyor ve Caps Lock tuşu 3 defa yanıp sönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kankam her şeyi yapmış olma ihtimalin var fakat tüm bağlantıları söküp tekrar takmayı ve hiçbir bağlantıyı atlamadığına emin olup bir daha dene. RAM çıkartıp takmayı deneyebilirsin. Belli olmuyor bazen HDD yüzünden bazen RAM yüzünden yapabiliyor. PC açıldıktan sonra CTRL + Shift + alt + B kombinasyonunu dene. Ekran kartını resetle. Hiçbir şey olmuyorsa HDD ve RAM kontrol et (çıkar tak).
Kankam her şeyi yapmış olma ihtimalin var fakat tüm bağlantıları söküp tekrar takmayı ve hiçbir bağlantıyı atlamadığına emin olup bir daha dene. RAM çıkartıp takmayı deneyebilirsin. Belli olmuyor bazen HDD yüzünden bazen RAM yüzünden yapabiliyor. PC açıldıktan sonra CTRL + Shift + alt + B kombinasyonunu dene. Ekran kartını resetle. Hiçbir şey olmuyorsa HDD ve RAM kontrol et (çıkar tak).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı