Samsung A36 alınır mı?

InqYomin

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Baştan söyleyeyim 8 GB RAM'li modelini alacağım. Anneme doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum. Kafama birkaç sorun takıldı yalnız.

1- cihaz aldığım gibi kasma yapar mı? Biraz değişik bir soru farkındayım ancak annemin şu anki kullandığı telefonun performansı inanılmaz kötü. Eminim 120 Hz bile anneme yeterince hızlı gelecektir ancak WhatsApp, Instagram, Brawl Stars gibi uygulamalarda kasma donma yaşatmaması önemli.

2- parmak izi sensörü iyi mi? Öyle mükemmel bir şey beklemiyorum ancak iyi çalışmalı.

3- cihaz çok ısınıyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - Cihaz aldığınız gibi kasmaz gayet akıcıdır. Yaşatmaz fotoğraf çok çeken biri ise 256 GB alması lazım ama.

2 - Sensör iyi üst düzey cihazlara göre yarım saniye daha geçtir belki ama hata yaptığını pek görmedim.

3 - Evet ısınıyor.

Son düzenleme:
Selamlar. Baştan söyleyeyim 8 GB RAM'li modelini alacağım. Anneme doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum. Kafama birkaç sorun takıldı yalnız.

1- cihaz aldığım gibi kasma yapar mı? Biraz değişik bir soru farkındayım ancak annemin şu anki kullandığı telefonun performansı inanılmaz kötü. Eminim 120 Hz bile anneme yeterince hızlı gelecektir ancak WhatsApp, Instagram, Brawl Stars gibi uygulamalarda kasma donma yaşatmaması önemli.

2- parmak izi sensörü iyi mi? Öyle mükemmel bir şey beklemiyorum ancak iyi çalışmalı.

Hocam cihaz kasmaz. Günlük kullanımda gayet akıcı. Işlemci gayet iyi.

Parmak izi tanıma iyidir diye düşünüyorum. Eski a70imde seriydi.

Zorlanmadikca ısınmaz herhalde. 4 nm 2.4 ghz işlemci kullanıyor. Gayet verimli

1-Anneniz cihazla atomu parçalamayacaksa kasmaz. Orta segment telefonlar günlük kullanımda yıllarca götürür.

2-İyi.

3-Kullanım durumuna bağlı. 40 derece sıcakta en yüksek parlaklıkta 30 dk oyun oynarsa elbette ısınır bu her cihaz için böyledir.

Bütçeniz nedir tam olarak ona göre sağlam bir telefon onerelim.

Bütçeniz nedir tam olarak ona göre sağlam bir telefon onerelim.
Hocam önce A56 aklıma geldi. Ancak sonrasında fark ettim ufak şeyler dışında A36 ile hemen hemen aynı. Arada şu an 4 bin TL gibi bir fark var ve kutudan adaptör de çıkmıyor, kalan 4'e kılıf 45 watt şarj aleti almak daha mantıklı geldi.

1 - Cihaz aldığınız gibi kasmaz gayet akıcıdır. Yaşatmaz fotoğraf çok çeken biri ise 256 GB alması lazım ama.

2 - Sensör iyi üst düzey cihazlara göre yarım saniye daha geçtir belki ama hata yaptığını pek görmedim.

3 - Evet ısınıyor.
Hocam günlük kullanımda ısınmadıkça öyle büyük sorunum yok, oyun oynarken telefon iyi performans verebilmek için zaten ısınır. Bunun farkındayım yani ama çok fazla ısınıyor yorumu gördüm o yüzden sormak istedim.

https://www.hepsiburada.com/redmi-n...MIu7Ohq7X3kAMVWkNBAh1YsyCZEAAYASAAEgJQhvD_BwE bunu öneririm anneme aldım 1 gün boyunca şarja takmiyor ve kamera kullanımı çok iyi.
Hocam fiyat konusunda çok iyi tam bakamadım ancak sanırım içinden adaptör de çıkıyor. Ancak bundan önce annem yine Samsung kullanıyordu, şimdi redmi (modelini bilmiyorum) ve Samsung'un arayüzünü biraz özlediğini söylüyor. Yanlış anlamayın daha ucuz hem de 256 GB ancak Samsung daha güvenilir bir seçenek gibi geliyor. 6 yıllık güncelleme desteği alması da iyi.

Hocam önce A56 aklıma geldi. Ancak sonrasında fark ettim ufak şeyler dışında A36 ile hemen hemen aynı. Arada şu an 4 bin TL gibi bir fark var ve kutudan adaptör de çıkmıyor, kalan 4'e kılıf 45 watt şarj aleti almak daha mantıklı geldi.

Hocam günlük kullanımda ısınmadıkça öyle büyük sorunum yok, oyun oynarken telefon iyi performans verebilmek için zaten ısınır. Bunun farkındayım yani ama çok fazla ısınıyor yorumu gördüm o yüzden sormak istedim.

Evet ben kullanıyorum günlük uzun kullanımda bile ısınabiliyor. Oyunda kesin ısınır telefonda hiç oyun oynamıyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı