Ben sizinle herhangi bir iddiaya girmedim bundan dolayı bırakmanız bırakmamanız açıkçası umurumda değil. Ama yine de ben birkaç cihaz atacağım. Maksat arkadaşın işine yarasın.
Ben sizinle herhangi bir iddiaya girmedim bundan dolayı bırakmanız bırakmamanız açıkçası umurumda değil. Ama yine de ben birkaç cihaz atacağım. Maksat arkadaşın işine yarasın.
HP alınır. Isınma sorunu olarak evet 95 derecelere çıkabiliyor işlemci. Ancak laptop klavyesinde ısınma olmamaktadır. Msi da alsan 95 lere rahat çıkıyor. Kapanmadığı sürece sorun yoktur.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ayrıca yorumlarda bu fiyata daha iyi işlemcili yok demişler.
Yeni Ryzen 7 4800H, tek çekirdekli testte geri kalsa da geçmiÅe nazaran önemli ilerleme kaydetmiÅ. Ãok çekirdekli sonuçlarda ise oldukça baÅarılı. Intel
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com