Bu modeli birkaç saat önce açılmış bir gaming laptop konusunda da bir arkadaş bulmuştu, gayet güzel teknik özelliklere sahip ve güncel bir model. Alınabilir.
11.nesil i5, 16 GB RAM, 1TB SSD , RTX 3050 (wow değil ama götürür yeni nesil oyunları) ve 144Hz kankam bence bu şartlarda bu fiyata okey bir bilgisayar.
Eğer CX modellerinden birine sahipseniz ben de bu modellerden birine sahibim ve kronik olarak hatalı kasalara, termal sorunlara sahipler. Fakat sonraki senelerde EC ve DK modelleriyle fan ızgaraları yükseltilip ekrandan uzaklaştırıldı, genişletildi. Kısacası Pavilion gaming laptoplar revizyona uğradı.
Eğer CX modellerinden birine sahipseniz ben de bu modellerden birine sahibim ve kronik olarak hatalı kasalara, termal sorunlara sahipler. Fakat sonraki senelerde EC ve DK modelleriyle fan ızgaraları yükseltilip ekrandan uzaklaştırıldı, genişletildi. Kısacası Pavilion gaming laptoplar revizyona uğradı.
Hocam yeni DK serilerine laf atmak bir tık yanlış olur. Kullanıyorum. 1.5 Senedir kullanıyorum. Isınma sorunları yeni yeni baş gösteriyor. O da olucak. Neden dersen 1.5 Yıldır içini dahi açmadım.