HP Pavilion Gaming 15 alınır mı?

Bütçe
9500
Hocam yeni DK serilerine laf atmak bir tık yanlış olur. Kullanıyorum. 1.5 Senedir kullanıyorum. Isınma sorunları yeni yeni baş gösteriyor. O da olucak. Neden dersen 1.5 Yıldır içini dahi açmadım.
Doğrudur revize edilmiş olabilir, inşallah sorun yaşamazsınız iyi günlerde kullanın

HP'nin önceki birçok modeliyle kışın ısıtma ihtiyacınızı karşılar diye dalga bile geçiliyordu . O zamanlardan gelen bir model olduğundan normaldir, ürettikleri en son termal sıkıntılı modeller benim de kullanmakta olduğum 2018 model Pavilion Gaming CX serisi diye biliyorum. 2019 itibarıyla üretmeye başladıkları DK ve EC serilerinden bariz bir sıkıntı duymadım. Bir tek 10. nesil Intel işlemcili DK modelleri çok ısınıyor deniyordu geçen sene, AMD modelleri sorunsuzdu. Bu sene 11. nesil işlemcilerle daha sorunsuz olmuşlardır diye düşünüyorum.

11.nesil i5, 16 GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 (WoW değil ama götürür yeni nesil oyunları) ve 144Hz kankam bence bu şartlarda bu fiyata okey bir bilgisayar.

Er-Excalibur-G7701075-B5J0X-Intel-CORE-i7-10750H-16 GB-1TB--240GB-SSD-GTX1650 Ti-FreeDOS-156-FHD-tasinabilir-bilgisayar-p-hBV00000Tpfj6? Magaza = excalıbur&url_src = and-product-detail

Hangisini tercih etmeliyim?

Er-Excalibur-G7701075-B5J0X-Intel-CORE-i7-10750H-16 GB-1TB--240GB-SSD-GTX1650 Ti-FreeDOS-156-FHD-tasinabilir-bilgisayar-p-hBV00000Tpfj6? Magaza = excalıbur&url_src = and-product-detail

Hangisini tercih etmeliyim?
Casper'a hiç bulaşmayın, HP daha alınabilir.

Tabi ben kışın odamın peteğini kapatıyordum bilgisayar sağolsun o vazifeyi yerine getiriyordu

Merhaba. Şimdi bu bilgisyarı mı tercih etmeliyim yoksa HP laptopu mu? Bugün alacağım.

Hocam masaüstü ve laptop ayrımı çok ayrı bir konu, tabii ki masaüstü daha çok performans verecektir ama taşınabilirlik isterseniz laptop tercih edersiniz. Eğer masaüstü alma imkanınız varsa ve sizin için de o şekilde kullanışlı olacaksa bütçenize göre bir sistem önerisi konusu açmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…