HP Pavilion Gaming 15-BC004NT alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. Ailem toplama bilgisayara karşı olduğu için ben de dizüstü bilgisayarlara yöneldim ve bu model dikkatimi çekti. Özellikleri iyi ama HP'nin ısınma sorunu var diyorlar. İnternetten oyun testlerini de bulamadım bakayım değerlerine. En fazla 3500 TL Vatan'dan notebook önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bilgisayar: HP PAVILION GAMING 15-BC004NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TBHDD-15.6"-GTX960-W10

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi sosyaller. Ailem toplama bilgisayara karşı olduğu için ben de dizüstü bilgisayarlara yöneldim ve bu model dikkatimi çekti. Özellikleri iyi ama HP'nin ısınma sorunu var diyorlar. İnternetten oyun testlerini de bulamadım bakayım değerlerine. En fazla 3500 TL Vatan'dan notebook önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bilgisayar: HP PAVILION GAMING 15-BC004NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TBHDD-15.6"-GTX960-W10
Benim düşüncem biraz daha performanslı hatta üzerine eklemelerde yapabilme imkanı sağlayan Monster marka laptop alabilirsin.
Abra A5 V7.2 15.6" Oyun Bilgisayarı

Benim düşüncem biraz daha performanslı hatta üzerine eklemelerde yapabilme imkanı sağlayan Monster marka laptop alabilirsin.
Dipnot: Freedos olarak gelmektedir istersen windows kurulumunuda yaptırabilirsin.

Dipnot: Freedos olarak gelmektedir istersen windows kurulumunuda yaptırabilirsin.
Alırsam sadece Vatan'dan alabilirim özellikle belirttim bunu. Yoksa benim de aklımdaki bilgisayar Monster :D

Tamam ben yanlış algılamışım o zaman ben 5 yıllık HP kullanocısıyım ve dedikleri gibi ısınma problemleri var fakat yeni sistemleri hakkında bilgim yok.
Bu bilgisayarda 2 fan var diyorlar bir de bir videoda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam GTA 5'de 74 dereceydi. Kullanıcı yorumları çok olumlu ısınmıyor, kasma donma falan yok demişler. Alabileceğim en iyi bilgisayar bu.
Ekleme: Kullanıcı yorumlarında dediklerine göre M.2 SSD portu da varmış yani sonradan SSD de takabiliyoruz.

Eğer dedikleriniz gibiyse gerçekten güzel bir bilgisayarmış fakat şuan tekrardan vatan bilgisayar sitesinden fiyatına baktığımda 4070 TL civarı olarak gördüm ve 120 lira farkla birde şu bilgisayarlara bakmanızı isterim.

MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10

CASPER EXCALİBUR CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+120GB SSD-15.6''-GTX960M 4GB-W10

Casper modelinde 4 GB ekran kartı mevcut + 120 GB SSD ile satılıyor bence bir düşünün derim. MSI kalitesini de zaten biliyoruz.

Hocam ben bu zam işinden birşey anlamadım daha önce de bu bilgisayar 3000 TL imiş neden böyle birşey yapıyor bu adamlar?
Dolar kurundan dolayı biranda değişiyor 2 günde bile çok değişti.

Eğer aceleniz yoksa ben biraz daha bekleyin derim ya da vatan bilgisayardan ziyade başka yerleride tekrardan bir düşünün derim neticede fiyat artmıştır ama vatan bilgisayar kadar pahalı olmayabilirler.

Hocam bekleyemem çünkü şuan kullandığım bilgisayar baya yavaş. Elden alabileceğim başka yerlere bakacağım.

Dolar kurundan dolayı biranda değişiyor 2 günde bile çok değişti.

Eğer aceleniz yoksa ben biraz daha bekleyin derim ya da vatan bilgisayardan ziyade başka yerleride tekrardan bir düşünün derim neticede fiyat artmıştır ama vatan bilgisayar kadar pahalı olmayabilirler.
3600 TL'ye düşmüş hocam.

Hocam bekleyemem çünkü şuan kullandığım bilgisayar baya yavaş. Elden alabileceğim başka yerlere bakacağım.

3600 TL'ye düşmüş hocam.
Tamam o zaman en azından daha uygun bir bilgisayar son olarak eğer günübirlik İstanbul'a giderim derseniz monster şubesine de bakabilirsiniz kardeşim kullandığı için önerim hep o yönde oldu yanlış anlaşılma olmasın yani hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı