HP Pavilion Gaming 15-EC2023NT 434l8EA alınır mı?

Ramler 2x4 bu arada yükseltmek isterseniz sıkıntı çıkarabilir ama 8 yeterli diyorsanız güzel bilgisayar.
 
Mutlaka 144 Hz olmalı yoksa aldığına değmez. Çümkü o sistemle pek çok eSpor oyununda 144 Hz'in hakkını verecek FPS alırsın.
Benim eski monitörüm 60 Hz di, 144 Hz likle güncelledim farkı çok da anlaşılmıyor bence. Ben daha çok hikayeli oyun oynarım zaten rekabetçi oyun oynamam.
60 Hz sorun olmaz diyorsanız alınır.
Yok zaten rekabetçi oyun pek oynamam, sorun olacağını sanmıyorum.
60Hz olması dışında sorunu yok.
Isınma sorunu yok değil mi?
60Hz olması dışında sorunu yok.
Isınma sorunu yok değil mi?
 
Ramler 2x4 bu arada yükseltmek isterseniz sıkıntı çıkarabilir ama 8 yeterli diyorsanız güzel bilgisayar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D
Dostum biliyorum pahalı ama madem o kadar masrafa giriyorsun bunu al bence ileride 16GB yaparsın RAM'i HDD ve SSD de takarsın.
Evet buna da bakmıştım ama bütçem bu kadar şu anlık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı