HP Pavilion Gaming laptop 15-EC2023NT alınır mı?

Bütçe
7500
Hocam testi doğru yapamamışsınız. İlk 4 seçenek tikli olmalı. Bir de Omen Hub'dan değil de AIDA64'ün test sonrası statistics sekmesinin ekran görüntüsünü atmanız daha doğru olacaktır.

Deneme sürümünden kurtulmak için şu lisans anahtarlarını deneyebilirsiniz.

3R3gd-pfwd6-jfdnh-QD2m4-rujw7
48FQ1-U39dB-wldtm-vdmx4-usz7s
Uuf61-1RDD6-FJD9s-cdmn4-u6yb6

Tekrar yapıyorum hocam. Statistics sekmesini bulamadım maalesef.
Söylediğiniz gibi hocam yaptım testi. 91 dereceyi gördü %100 de. Oyun esnasında fan fazla açmadığı için muhtemelen daha fazla ısınıyor.

Dosya Ekleri

• test yeni.jpg
    test yeni.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Açıkçası kötü değil ama çok iyi de değil. Şahsen biraz daha kötü bekliyordum 95 dereceleri bulur diye düşünüyordum. Gelişme var demek ki.

Açıkçası kötü değil ama çok iyi de değil. Şahsen biraz daha kötü bekliyordum 95 dereceleri bulur diye düşünüyordum. Gelişme var demek ki.

Evet hocam açıkçası bende çok şüpheliydim satın almadan önce. Bu sıcaklıklara çıksa da klavyenin sol tarafı oldukça serin. Elinize en ufak rahatsız edici bir sıcaklık gelmiyor. Ben memnun kaldım şu anlık termal olarak fakat ileride ne olur bilemem. Garanti bittikten sonra kaliteli bir termal macun yenilemesi ile belki daha da düşük sıcaklıkları görebilirim.

Evet hocam açıkçası bende çok şüpheliydim satın almadan önce. Bu sıcaklıklara çıksa da klavyenin sol tarafı oldukça serin. Elinize en ufak rahatsız edici bir sıcaklık gelmiyor. Ben memnun kaldım şu anlık termal olarak fakat ileride ne olur bilemem. Garanti bittikten sonra kaliteli bir termal macun yenilemesi ile belki daha da düşük sıcaklıkları görebilirim.
Ram değişimi garantiyi bozmuyor diye biliyorum
Altında kaliteli bir soğutucuyla oyunlarda 77 civarına düşer gibime geliyor arkadaşımın asus tuf laptopu %50 kullanımda 94 95 derecelerde. İyi sayılabilir özelliklerine ve fiyatına göre başarılı
Ve hocam birde ramlerin cl değeri kaç

Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.

Bir de Acer Nitro turbo fan ile girer girmez 95 derece oluyor demişsin. Ya sabır gece gece cahil özgüveni işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8499 - 500 HB indirimi.

Hocam nitro mu bu mu asus rog strix g513ıh hn002 mi

RAM değişimi garantiyi bozmuyor diye biliyorum.
Altında kaliteli bir soğutucuyla oyunlarda 77 civarına düşer gibime geliyor arkadaşımın ASUS TUF laptopu %50 kullanımda 94 95 derecelerde. İyi sayılabilir özelliklerine ve fiyatına göre başarılı.
Ve hocam bir de RAM'lerin CL değeri kaç.

Evet garantiyi bozmuyor, ben Wi-Fi kartını da değiştireceğim. Elimde sabit disk var onu da ekleyeceğim. CL değeri CPU-Z üzerinde 22 olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı