Çözüldü HP Pavilion Gaming 16-A0026NT ve ViewSonic VX2428J uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bugrahan dogan

Centipat
Daha fazla  
Selam HP Pavilion Gaming 16-A0026NT marka laptopa sahibim ve monitör aldım fakat monitörü bağlayabilir miyim 165Hz alır mıyım tam verimiyle kullanır mıyım DisplayPort'um var mı yok mu bu konular hakkında en ufak bir bilgim yok aldığım monitör linkide aşağıda sizden ricam anlayan bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi HP'nin sitesinden baktığımda bağlantı noktaları hakkında şöyle bir bilgi var: 1 superspeed USB type-c® 5 Gbps sinyal hızı (displayport™ 1.4); 1 superspeed USB type-a 5 Gbps sinyal hızı (HP uyku ve şarj); 1 superspeed USB type-a 5 Gbps sinyal hızı; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 AC Smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon

ViewSonic VX2428J 165Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Yükseklik Ayarlanabilir Pivot IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA - aldığım monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Laptopun Type-C portu DP 1.4 destekliyor. 165Hz almanızda problem olmaz fakat şöyle bir durum var. Belki DP NVIDIA ekran kartına değil de iGPU üstüne bağlıdır. Laptop paneli mantığında çalışır yine. Bir sorun olur mu derseniz hayır olmaz. Bilgi amaçlı yazdım. DP 1.4 destekli Type-C to DP kablo ile 165Hz alabilirsiniz monitörden. Monitörün HDMI sürümü 1.4 oluğu için o porttan 165Hz alamazsınız.
Uzatma veya yansıtma dışına hayır, ikinci ekran için uzatma, laptop ekranını aynı görmek için yansıtma yaparsınız. İsimler yanlış olabilir fakat benzer. Görüntü almanız için bir ayara gerek yok. Kablo uygundur.

Hocam herhangi bir sıkıntı veya problemde size nereden ulaşabilirim çok yardımınız dokundu bana ve bu forumda. Sizden başka bana bu kadar bilgi aktaracak biri olduğunu düşünmüyorum o yüzden soruyorum.

Hocam herhangi bir sıkıntı veya problemde size nereden ulaşabilirim çok yardımınız dokundu bana ve bu forumda. Sizden başka bana bu kadar bilgi aktaracak biri olduğunu düşünmüyorum o yüzden soruyorum.

Konu açarken etiket atmanız yeterli. Bilgim varsa elbette yardım ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı