HP Pavilion Gaming 200 Mouse alınır mı?

Bütçe
150

Zahidss

Decapat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
590
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleme:
Max 150 TL bütçe Gaming mouse arıyorum.
Bu mouse alınır mı?
Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz mouse varsa önerebilirsiniz.
Fingertip grip sağ el kullanıyorum.

Dostum ben bunu önermem. Çünkü bunun kablosu kulaklık kablosu gibi çok ince. Yani kopma ve temassızlık olasılı yüksek. Kısacası dayanıksız ve kısa ömürlü.
 
Ben aldım zamanında 100tl civarındaydı ama şuanki fiyatına göre kötü bir mouse bence. kasasını çok beğendim elim büyük ve claw tutuşunu kullanıyorum ama sensörü pek iyi değil cs goda hızlı reaksyonlarda mouse aşağıya ya da yukarıya falan dönüyor kendiliğinden kablosu ince fakat sorun yaratmadı bana. marttan beri kullanıyorum. Özel programı yok dpi en düşük 1200 en yüksek 3200 ayarlanabiliyor o da dpi tuşundan. eğer almadıysanız başka modellere yönelebilirsiniz eliniz büyük değilse logitech g203 çok iyi sensörü var. benim elim büyük olduğu için logitech mx518 satın aldım gelmesini bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. mouse alırken tarama hızının 500hz ve üstü olmasına 1000hz olursa çok iyi olur, programla ayarlanabilir dpi olmasına 100-200dpi ile başlarsa çok iyi olur, optik mouselar fps için bi tık daha iyiler lazerlere göre haberiniz olsun. en önemlisi de elinizin tutuş şekli ve boyutu bence deneyip öyle satın almalısınız. ben mediamarktta gidip g203ü denedim herkes çok öneriyordu ama bana inanılmaz küçük geldi denemeden almayınız bence.
 
Hocam biraz geç olmuş olabilir ama bahsetmeden geçemeyeceğim. Bence de başka farelere yönelebilirsiniz. Hiçbir şekilde programlanamıyor, sadece oyun içinden tuş atamalarını ayarlayarak üstündeki iki tanecik tuşu kullanabiliyorsunuz.
 
Hocam şu an bayağı geç ama ben de deneyimlerimi aktarmadan edemeyeceğim. Fareyi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Parça kalitesi olarak çok kaliteli olmadığını söylemem gerek. Ele düzgün oturuyor fakat orta tekerlek çoğu zaman takılıyor, sensör FPS türü oyunlar için yeterince iyi değil ve makro tuşlarından biri gevşemeye, yerinden oynamaya başladı. Hala bile bu fareyi almaya niyeti olan varsa daha iyi bir sensör ve parça kalitesi olan bir fare tercih edebilirler.

(Naçizane tavsiyem biraz daha bütçe arttırılarak G102 (302) alınmasıdır.)
 

Geri
Yukarı