HP Pavilion Gaming klavye ışığı hep nasıl açık tutulur?

Bütçe
0 TL

CMY

Femtopat
Daha fazla  
HP Pavilion Gaming laptoptaki klavye ışığının hep açık kalması için ne yapmak lazım?

Bunun için araştırma yaptım. Edindiğim bilgiye göre, BIOS'a girip, Advanced bölümünü açıp oradan süresi uzatılabiliyormuş. Ancak sorun şu ki bu PC'nin BIOS'unda Advanced bölümü yok?

Yardım edebilecek olan arkadaşlara teşekkür edeceğim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Pavilion Gaming laptoptaki klavye ışığının hep açık kalması için ne yapmak lazım?

Bunun için araştırma yaptım. Edindiğim bilgiye göre, BIOS'a girip, Advanced bölümünü açıp oradan süresi uzatılabiliyormuş. Ancak sorun şu ki bu PC'nin BIOS'unda Advanced bölümü yok?

Yardım edebilecek olan arkadaşlara teşekkür edeceğim. :)
Bilgisayarın kendi uygulaması var ise oradan yapılabilir. Bende Nitro Sense uygulaması var oradan yaptım :)

Klavyenin ışığını nasıl sürekli açık tutabileceğiniz hakkında bir video çektim. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba :

Konu biraz hortlayacak ancak bende bu konuda sorun yaşıyorum. BİOS ekranına girdiğim zaman videoda ki yerde gözüken klavye ışık süresi ayarlama bölümü yok. Nasıl çözebiliriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı