Hp Pavilion Gaming vs Asus Tuf Gaming

Bütçe
10000

jessepinkman34

Femtopat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,

Ben hayatım boyunca kendi evimde masaüstü PC kullandım. Ancak artık bir laptop almam gerekiyor. Hem oyun için hem de grafik tasarım programlarını kullanabilmem için. Baya uzun zamandır araştırıyorum ama çok anladığımdan değil. Monster, Asus, HP, Acer vs markaları inceledim. Şu anda 2 laptop arasında gidip gelmekteyim. Sizin de görüşlerinizi-tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim. Baktığım 2 model şu şekilde;



Bu 2 laptop arasında kararsız kaldım. Birde şöyle bir durum var. HP laptop 3 gün öncesinde 9500 TL, ASUS 8400 TL civarındaydı. Malum kur bazlı olarak günden güne fiyatlar değişmekte. Eğer ki bu laptopları kullananlar veya hakkında bilgi sahibi olanlar var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HP laptop kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan genelde çok şikayet duyuyorum ASUS bence daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
 
Hp donanimsal olarak daha iyi gibi gozukuyor, asus ise ekran acisindan daha iyi. Ben olsam ekrandan dolayi asus tercih ederdim.
 
İşlemci olarak HP daha iyi fakat 144Hz ekranı ASUS'un HP'den daha iyi bir marka olduğuna inanıyorum. Bence ASUS modeli almalısınız.
Ayrıca ASUS olan modelin ekranı daha büyük.
 
Hocam cevaplar için teşekkür ederim. Açıkçası bende ASUS a sıcak bakmaktayım ekran daha büyük ve 144 Hz. Ancak fanlar çok sesli diye bir rivayet var sanki :D Birde MSI bravo n11 de çok daha uygun gözüküyor. Bu 3 laptop arasında hangisini önerirsiniz :D

 

Yeni konular

Geri
Yukarı