Hp Pavilion P6 2204st Yosemite 10.10 Missing Controller Transport Hatası

İlker Uzunboy

Megapat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2.0 bir usb ile boot ediyorum sadece UEFI seçeneği var onunla giriyorum

Boot Args: -v npci=0x2000 cpus=1

olarak girdim. Bu kod beni system uptime in nanoseconds hatasından kurtardı. Şimdi ise klasik bluetooth hatası geliyor.

InjectIntel i kapatıp InjectEDID'i açtım sonra ikisini de açmayıp LoadVideoBios u işaretlerim ama fark eden bir şey yok. Zaten windows 7 uçmuş kaybecek bir şeyim yok :D Boot ise benim bios çok kısıtlı hiç bir ayar yok neredeyse ama secure boot ayarı kapalı bi onu biliyorum.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denedim yav, olmuyor. Amd sildim olmadi intel sildim e o da olmadi :D Hadi dedim nvidia sileyim yine olmadi. :D

Galiba laptop uyumsuz. :(

edit:

Hocam AMD kextlerini silmemişim şimdi farkettim. Adları ne olarak geçiyor amd'lerin onu da bilmiyorum. :( Geçen sene de çok uğraşmıştım mac os x kurayım diye ama bir türlü kuramamıştım. :( Şimdi laptop'ta Windows 8.1 kurulu bilirsiniz laptoplara driver kurmak işkence gibidir ve laptop'un tüm driverları kurulu. :( Mac os x kurmaya çalışırsam harddisk uçuyo Windows'a da giremiyorum. :( Riski alıp yeniden bu ayarlarla ama ayrıyeten amd kextlerini silerek deneyeceğim. Umarım olur. Forumda 3210m'e kuranlar varmış ve en önemli sorunu ise işlemciydi sanırım mac'lerin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş

AMD ile başlayan tüm kextleri sildim yine ve yine bluetooth hatasında takılı kaldı :( Ne yapacağım? Fakeid de girdim 1366x760 için "0x01660003"

Recep hocam denememi tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı? :(

Bu arada GraphicsEnable=Yes/no felan deneyin yazmışlarda o yazıyı nereye gireceğiz?

@Recep Baltaş

AMD ile başlayan tüm kextleri sildim yine ve yine bluetooth hatasında takılı kaldı :( Ne yapacağım? Fakeid de girdim 1366x760 için "0x01660003"

Recep hocam denememi tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı? :(

Bu arada GraphicsEnable=Yes/no felan deneyin yazmışlarda o yazıyı nereye gireceğiz?

boot ekraninda yazacaksin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı