Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi forumlar. Benim HP Pavilion Power 15-CB007NT adlı laptopum var, yeni aldım sayılır. GTA 5 yükledim, ısı değerleri çok yüksek çıktı. Elimi yakıyor, ayrıca işlemci etrafı tuşlara dokunamıyorum. En fazla 97° gördüm, o kadar yani. ETS 2'de, BF1'de aynı değerler 89° ama GTA 5'de el yakıyor, tuşlara dokunulmuyor.
CB008nt olanı kullandım. Hiç oyun oynamadım fakat tarayıcıda takılırken bile fazla ısınıyordu. HP Omen'de dahi ısınma sorununu yenemedi. Isınma sıkıntısını çözemiyorlar. Gerçekten sorun oluyorsa ve sorun bilgisayardan ise garantiye ver derdini anlat. Bu kadar para verip sorun yaşamak hakkın değil.
CB008nt olanı kullandım. Hiç oyun oynamadım fakat tarayıcıda takılırken bile fazla ısınıyordu. HP Omen'de dahi ısınma sorununu yenemedi. Isınma sıkıntısını çözemiyorlar. Gerçekten sorun oluyorsa ve sorun bilgisayardan ise garantiye ver derdini anlat. Bu kadar para verip sorun yaşamak hakkın değil.