Çözüldü HP Pavilion Power-15-CB008NT laptop, MSI Pro MP161 E2 monitöre Type-C'den güç verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

celebra

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

HP Pavilion Power-15-CB008NT laptopuma (yaklaşık 7 yıllık) ikinci monitör olarak MSI 15.6" Pro MP161 E2 taşınabilir monitör almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla laptop ile monitörü tek Type-C kablo ile bağlayabiliyorum fakat araştırdığım kadarıyla her Type-C çıkışı laptoptan monitöre güç ve görüntü aktarımı yapmıyormuş. Laptop biraz eski olduğu için HDMI ile bağlanıp bir de monitöre ayrıca güç kablosu takmak istemiyorum çünkü günlük olarak ev-iş arası taşımak istiyorum. Laptoptan monitöre tek kablo ile sorunsuz güç ve görüntü aktarımı yapıp yapamayacağımı nasıl kontrol edebilirim, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

(NOT: Faydası olur mu bilemiyorum fakat laptoptaki type c çıkışının üstünde şimşek simgesi var, bu da sanırım thunderbolt desteklediği anlamına geliyor.)

Laptop özellikleri

Almayı düşündüğüm monitörün özellikleri

Son düzenleme:
Görüntü aktarımı muhtemelen yapamazsınız. Güç konusunda sorun yaşamazsınız. Type-C portunun e-DP desteği olduğunu açıkçası hiç sanmıyorum. Baya eski bir model attığınız cihaz.

Type-C portu DP 1.2 destekliyor, goruntu alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2615838
Öncelikle teşekkür ederim.
Monitör bilgilerinde "2x Type-C (Alt modlu DP 1.2a sinyali ve 15W Güç Dağıtımı / Güç Girişi)" bu şekilde yazıyor, laptopta ise DP 1.2 yazıyor.
Laptopta DP 1.2, monitörde 1.2a olması sorun yaratır mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…