Çözüldü HP Pavilion Power-15-CB008NT laptop, MSI Pro MP161 E2 monitöre Type-C'den güç verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

celebra

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

HP Pavilion Power-15-CB008NT laptopuma (yaklaşık 7 yıllık) ikinci monitör olarak MSI 15.6" Pro MP161 E2 taşınabilir monitör almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla laptop ile monitörü tek Type-C kablo ile bağlayabiliyorum fakat araştırdığım kadarıyla her Type-C çıkışı laptoptan monitöre güç ve görüntü aktarımı yapmıyormuş. Laptop biraz eski olduğu için HDMI ile bağlanıp bir de monitöre ayrıca güç kablosu takmak istemiyorum çünkü günlük olarak ev-iş arası taşımak istiyorum. Laptoptan monitöre tek kablo ile sorunsuz güç ve görüntü aktarımı yapıp yapamayacağımı nasıl kontrol edebilirim, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

(NOT: Faydası olur mu bilemiyorum fakat laptoptaki type c çıkışının üstünde şimşek simgesi var, bu da sanırım thunderbolt desteklediği anlamına geliyor.)

Laptop özellikleri

Almayı düşündüğüm monitörün özellikleri

Son düzenleme:
Çözüm
Type-C portu DP 1.2 destekliyor, goruntu alabilirsiniz.

Screenshot_20251204_165154_Samsung Notes.jpg
Merhaba,

HP Pavilion Power-15-CB008NT laptopuma (yaklaşık 7 yıllık) ikinci monitör olarak MSI 15.6" Pro MP161 E2 taşınabilir monitör almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla laptop ile monitörü tek Type-C kablo ile bağlayabiliyorum fakat araştırdığım kadarıyla her Type-C çıkışı laptoptan monitöre güç ve görüntü aktarımı yapmıyormuş. Laptop biraz eski olduğu için HDMI ile bağlanıp bir de monitöre ayrıca güç kablosu takmak istemiyorum çünkü günlük olarak ev-iş arası taşımak istiyorum. Laptoptan monitöre tek kablo ile sorunsuz güç ve görüntü aktarımı yapıp yapamayacağımı nasıl kontrol edebilirim, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

(NOT: Faydası olur mu bilemiyorum fakat laptoptaki type c çıkışının üstünde şimşek simgesi var, bu da sanırım thunderbolt desteklediği anlamına geliyor.)

Laptop özellikleri

Almayı düşündüğüm monitörün özellikleri

Görüntü aktarımı muhtemelen yapamazsınız. Güç konusunda sorun yaşamazsınız. Type-C portunun e-DP desteği olduğunu açıkçası hiç sanmıyorum. Baya eski bir model attığınız cihaz.

Type-C portu DP 1.2 destekliyor, goruntu alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2615838
Öncelikle teşekkür ederim.
Monitör bilgilerinde "2x Type-C (Alt modlu DP 1.2a sinyali ve 15W Güç Dağıtımı / Güç Girişi)" bu şekilde yazıyor, laptopta ise DP 1.2 yazıyor.
Laptopta DP 1.2, monitörde 1.2a olması sorun yaratır mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı