HP Pavilion (Power) Gaming 15 2018 Alınır mı?

Peki garantide herhangi bir problem çıkarmıyormu? HP Türkiye garantisi ile satılıyor TR'dekiler.

Peki garantide herhangi bir problem çıkarmıyormu? HP Türkiye garantisi ile satılıyor TR'dekiler.
1 yıl gloabal garantisi bulunuyor. Şartları tamamen bilmiyorum. İlk 30 gün iade edebiliyorsun. Hp müşteri hizmetlerine sormak istedim fakat siteden ulaşamadım bende aramadım. Amazonda bu tip konularda yardımcı oluyormuş, öncelik müşteri memnuniyeti diyerek.

Merhabalar bilgisayarı şuan kullanıyormusunuz ve bu görüşmeyi hp servisi ile mi yaptınız çok ısındığında iade etmeyi bende laptopu aldım ama daha kutusunu açmadım ısınmada sıkınıt olabilir diye korkuyorum.

Ürünü hala sipariş vermedim, bankamatik kartıyla ödeme yapamadığımdan ötürü yeni kart çıkarttım enparadan onu bekliyorum . Yok ben Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm onlar iade edebileceğimi söyledi. Zaten çok müşteri odaklılar. Sanırım Türkiye'den alınsa ısınıyor diye iade almazlar.

Amazondan mı aldın bilgisayarı?
Açtıysan eğer bilgisayarı nasıl izlenimin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…