Isınma sorunu yok.
Hocam son bir soru
Isınma sorunu yok.
Hocam son bir soru. i5 modelini mi alayım yoksa Ryzen 5 modelini mi? Arada ne kadar FPS fark eder?
60 Hz'imiş![]()
O zaman i5 olanı al.
@SEMIKAANCAKIR hocam pc geldi yeni sorunlar var. Bilgisayarcıya gittim. Adam Windows yüklerken diski boleyim mi dedi. Bende tamam dedim. 330 a 150 yaptı. Şimdi eve geldim. 330 gb görünüyor.İnşallah memnun kalırım. Laptop bana gelince yine yardım lazım olacak driver, test falan. Yardımların için çok teşekkürler. Allah razı olsun![]()
İnşallah memnun kalırım. Laptop bana gelince yine yardım lazım olacak driver, test falan. Yardımların için çok teşekkürler. Allah razı olsun
@SEMIKAANCAKIR hocam PC geldi yeni sorunlar var. Bilgisayarcıya gittim. Adam Windows yüklerken diski boleyim mi dedi. Bende tamam dedim. 330'a 150 yaptı. Şimdi eve geldim. 330 GB görünüyor.
Disk yöneticisine gir oradan 150GB olanı seç. Sonra alan çoğalt gibi bir şey vardı ona bas 150GB'ı seç ileride bitti.
Eyvallah bende ytden buldum. Saatlerce uğraştım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.