HP Pavilion GAMİNG 17-CD0012NT Intel Core i7 9750H 16GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus ROG FX505DV-AL128 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 1TB + 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ryzen o kartı kaldıramaz değerli kardeşim. Yani 1660ti zaten süper bir kart ve işlemci i7 9750h ram ve hafıza da iyi.
+ Pavilion serisinin kasaları plastik sanırsam. Ancak 17 inç biraz rahatlatır ortamı. Sıcaklık değerlerine bakmadan almayın. Eğer iyiyse pavilion alın bence.
++ Tuf serisi de plastik bildiğim kadarıyla. Asus da çok iyi marka ancak işlemci ve ekran kartı uyumu sorunlu, yine de siz bilirsiniz.
Umarım aldığınız cihaz sorunsuz çalışır
**Ayrıca Asus cihaz 15.6 inçmiş. Rtx 2060 ve 15.6 inç, 17 inç'e göre daha çok ısınır.
Biliyorum farkındayım kafaya koymuş durumdayım ama internette benchmark testlerini izlediğimde bir sıkıntı gözükmezken bazı videolarda alınmaması gerektiği söyleniyor. Uzun yıllar döneminde bile leş performans veren bilgisayarlar kullandığım için alınabilecek en iyi laptopu almaya çalışıyorum. Bu devirde ise fiyatlar oldukça yükseliyor. Birkaç ay önce 6000₺ laptoplara bakarken bir kere veriyoruz mantığıyla 9000₺ oldu bütçe. İşin içinden çıkamıyorum ne yazık ki.