HP Pavilion'da 5 uzun 3 kısa Caps Lock ışığı yanıyor ve açılmıyor

EGEHATİPOGLU

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bende HP Pavilion 15-AU110NT bilgisayarı var ama bilgisayar açılırken Caps Lock ışığı 5 uzun 3 kısa yanıyor. Ayriyeten bilgisayara görüntü gelmiyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bir çözümü yok mu ?

Anakart arızası olması lazım. Çözümü anakart değişimi gibi görünüyor. Siz yine de denemek için bellek modüllerini söküp silgi yardımıyla uçlarını temizleyin. Tekrar yerleştirin. Durumu bilmiyorum tabi garantisi varsa servis ile iletişime geçin.

Servis ile iletişime geçtim, garantisi bitmişti, servis ise anakart değişim maaliyeti 2700 TL olur dedi.
Verdiğiniz taktik ile yaptım maalesef düzelmedi.

Son düzenleme:
Servis ile iletişime geçtim, garantisi bitmişti, servis ise anakart değişim maaliyeti 2700 TL olur dedi.
Verdiğiniz taktik ile yaptım maalesef düzelmedi.
Geçmiş olsun hocam, birkaç kullanıcı aynı sorundan kaynaklı servise göndermiş direkt anakart değişimi gerekiyor demişler. Laptop olunca anakart temini de biraz sıkıntıya/pahalıya mal oluyor.

Merhabalar, bende HP Pavilion 15-AU110NT bilgisayarı var ama bilgisayar açılırken Caps Lock ışığı 5 uzun 3 kısa yanıyor. Ayriyeten bilgisayara görüntü gelmiyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bir çözümü yok mu ?
Anakart cortlamış, geçmiş olsun. Tek çare değişim.

Merhabalar, bende HP Pavilion 15-AU110NT bilgisayarı var ama bilgisayar açılırken Caps Lock ışığı 5 uzun 3 kısa yanıyor. Ayrıyeten bilgisayara görüntü gelmiyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
bir çözümü yok mu?

Aynı sorun yaklaşık olarak 1 yıldır benim bilgisayarımda da mevcut. Ne yaptıysam çözemedim. Ama şunu belirtmem lazım sadece Steam oyunlarını başlatırken bu hata oluyor. Benim bilgisayarım da HP Pavilion 15 serisi. AU111NT. Çözüm bulduysan lütfen paylaş benimle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı