Hp Pavillion DV6 İntel T4300 2.10 GHz'e Çıkmıyor

Mrt_UZUN

Kilopat
Yer
Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Medikal Teknisyen
Merhabalar, Hp laptopum var. Windows 8.1 single langue x64 işletim sistemi, 320 GB HDD, ATİ Radeon HD4530, 3Gb RAM ve T4300 2.10Ghz dual core. Problem bu işlemci 2.10 GHz ama CPU %100'deyken bile en fazla 1.91 GHz ve daha yukarı çıkmıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Resimde ekliyorum:

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iki olasılık var ya BIOS'da birşeyleri değiştirmişsin ya da gelişmiş güç ayarlarında(pil) işlemci güç yönetiminde, işlemci max çalışma yüzdesini biraz düşürmüşsün.

Bios ile ilgili durum için biosu resetleyebilirsin.
Diğeri için de pili sağ tıklayıp gelişmiş ayarlardan işlemci max çalışma yüzdesini kontrol edebilirsin.

Bios tipi İnsyde H2O olduğundan Biosta advanced ayarlar yok tek değiştirebildiğim ve olan ayarlar Boot Change menüsü başkada oynyabıleceğim bi yarı yok. Kendı web sitesinden indirdiği İnsyde F.44 bios var, Güç ayarlarından o dedğiniz ayarda "En yüksek İşlemci Kullanımı:%100," Ben buna %120v.b yazsam bile %100'den yukarı ckmıyor.

Mesajda dediğniz bölümden bahsetmiştim, biostada öyle bir ayar olsa direk overclock yapardım :)

Dosya Ekleri

• w.png
    w.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 234
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı