hasan çimen Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3 4 Nisan 2020 #1 Bim'den dün aldım. Sitesinden driver indirdim ama program acılmıyor, yardım olabılecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
mryusufcan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknikeri 11 Nisan 2020 #2 hasan çimen dedi: Bim'den dün aldım. Sitesinden Driver indirdim ama program acılmıyor, yardım olabılecek var mı? Genişletmek için tıkla... Reis bende aldım Firmware güncellemek icin sadece o program falan yok yani DPI ısık falan. Artı 0 Eksi
hasan çimen dedi: Bim'den dün aldım. Sitesinden Driver indirdim ama program acılmıyor, yardım olabılecek var mı? Genişletmek için tıkla... Reis bende aldım Firmware güncellemek icin sadece o program falan yok yani DPI ısık falan.
K Kokoz Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1 13 Nisan 2020 #3 mryusufcan dedi: Reis bende aldım Firmware güncellemek icin sadece o program falan yok yani DPI ısık falan. Genişletmek için tıkla... Hadi ya bende aldım bulamadım program fln . Buna uygun macro programı bulamazmıyız peki? Artı 0 Eksi
mryusufcan dedi: Reis bende aldım Firmware güncellemek icin sadece o program falan yok yani DPI ısık falan. Genişletmek için tıkla... Hadi ya bende aldım bulamadım program fln . Buna uygun macro programı bulamazmıyız peki?
mryusufcan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknikeri 17 Nisan 2020 #4 Kokoz dedi: Hadi ya bende aldım bulamadım program fln . Buna uygun macro programı bulamazmıyız peki? Genişletmek için tıkla... macro redorder programını deneyebilirsin Artı 0 Eksi
Kokoz dedi: Hadi ya bende aldım bulamadım program fln . Buna uygun macro programı bulamazmıyız peki? Genişletmek için tıkla... macro redorder programını deneyebilirsin
Fatih_Xd Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 Bu farede nasıl DPI ayarlanıyor? Artı 0 Eksi