HP Power 15-DK0014NT Gaming Laptop Alınır mı?

Fan sesi neredeyse duyulmuyordu dahi
Cs go'da 300fps kadar veriyordu mesela ama gayet stabil çalışan bir bilgisayardı. Ama aynı bütçeye msi gibi bir marka veya da Asus gibi bir marka alırsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Asus rog serisinin ryzen 7 işlemcili modelleri hepsiburadada 7 düzeyinde bulunuyor, ryzen 7 i5 9300h 'a denk zaten alacağın işlemciye, o da 1660ti maxq ama kasa kalitesi olarak falan çok daha iyi.

Ben oyun ağırlıklı kullanmayacağım. Benim için önemli olan sağlam ve taşınabilir olsun. En ince ve hafif notebook Monster aslında ama oda ısınıyor. Bu HP normal kullanımda ısınma ve fan sesi yapmıyorsa benim işimi görür. 2kg civarı intel işlemcili Asus veya MSI öneriniz varsa yollayın, değerlendiriyim. Ekran kartı 1650 olsa da olur. Fazlasına ihtiyacım yok.

Alacağın model de bu da Max-Q serisi
Ekran paneli 120 hz ve mükemmel bir detay bu da

Fiyat beni çok aşıyor. Bütçem olsa bile buna para vereceğime 1000 lira daha koyup sağlam masaüstü + notebook yaparım 🙂

peki 1660ti max-q serisi olmayan notebook yok mu piyasada anlamadım ben ?
Turbo fan modu maalesef bu bilgisayarda yok, kasa kalitesi bence gayet başarılı ama ısı değerlerini tam olarak ölçmedim. Oyunda iken enter tuşunun olduğu bölge hissedilebilir ısınıyordu, cs go oynarken özellikle. Prizde iken 300 fps alabiliyordum high ayarlarda i7 versiyonunda ama oyunlarda ortalama 85 derece (işlemci) değerlerine ulaşıyordum. Turbo fan bence çok gerekli. Aynı fiyat aralığında msi gibi markaların 1650 gibi ekran kartlı modelleri bence daha uzun ömürlü olacaktır, marka kalitesini de göz önünde bulundur. Ben de bugün Asus rog serisine ait bir Notebook siparişi verdim.
Benim başlıca iade sebebim içinde 1660ti var demelerine karşın maxq serisi çıkması idi ve 8500 TL olan modelde maxq varsa 7000 düzeyinde olan modelde de kesin maxq vardır ve belirtmiyorlar hp kendi sitesine dahi yazmamış.
bugün satıcıya sordum içinde maxq yok dedi. Siz olduğuna emin misiniz?

Son düzenleme:
Şuan 7000 tl civarı fiyatıyla benim de ilgimi çekti bu laptop. Fakat ekran kartı konusunda 1660ti max-q olduğu için kötü yorumlar yapılmış. Ancak 1660 ti max-q kağıt üstünde gt1060 dan gtx1650 den falan epey iyi görünüyor. Bir de diğer 1660 ti laptopların fiyatları bu bilgisayardan en az 1000-2000 lira daha fazla. Böyle olunca kararsız kaldım. 7000 tl ye değer mi? Bir de 5000-5500 bandında gtx1650 li cihazlar var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Genel olarak oyun amaçlı kullanacağım ama bütçem sınırda yani. Yorumlarınızı bekliyorum.

peki 1660ti max-q serisi olmayan notebook yok mu piyasada anlamadım ben ?

bugün satıcıya sordum içinde maxq yok dedi. Siz olduğuna emin misiniz?
Hp bile kendi sitesine 1660ti olarak yazmış ama en basitinden media markt, vatan gibi yerlere git kendi gözünle aygıt yöneticisini incele. Hp o şekilde bilgi veriyor ve milleti kandırıyor, media markta bildirince bize bu şekilde hp bilgi verdiği için biz de o şekilde girdik dedi

Fan sesi neredeyse duyulmuyordu dahi.
CS:GO'da 300FPS kadar veriyordu mesela ama gayet stabil çalışan bir bilgisayardı. Ama aynı bütçeye MSI gibi bir marka veya da ASUS gibi bir marka alırsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. ASUS ROG serisinin Ryzen 7 işlemcili modelleri Hepsiburada'da 7 düzeyinde bulunuyor, Ryzen 7 i5 9300H'a denk zaten alacağın işlemciye, o da 1660 Ti MAX-Q ama kasa kalitesi olarak falan çok daha iyi.

Kanka biraz daha anlaşılır anlatsana her şeyi anladım sonunu anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı