HP POWER GAMING 15-CX0031NT Gaming Laptop alınır mı?

Anladım, sorunu çözebilirseniz eğer lütfen belirtin benim için çok önemli bir durum çünkü ultrada oynayacağım diye birşey yok gerçi yüksek ayarlarda 125 150 ölçekleme ile sabit 60da oynayabilsem yeter bana

Tamamdır belirtirim, merak etme drop sorununu halledersek ultradada oynanıyor

Bu modelini değilde omen serisi kullandım çok iyi ürünler gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca servisi en azından bursadaki çok iyi her konuda yardımcı oluyorlardı. Bu arada içini açıp ssd vs. ekleme yapmana bir şey demiyorlar kırmadığın sürece servis için sıkıntı yok.

Hocam kullanım tecrübelerini aktarabilir misin? Soğutma konusunda, işlemci darboğaza giriyor mu ekran kartı verimli kullanılabiliyor mu oyunlarda performansi nasıl ?

Ben de bugün Trendyoldan sipariş verdim. Muhtemelen yarın veya sonraki gün elimde olur. Yabancı forumlardan da yorum bilgi bulmaya çalıştım. En çok soğutma konusunu merak ediyorum.

Ben de bugün Trendyoldan sipariş verdim. Muhtemelen yarın veya sonraki gün elimde olur. Yabancı forumlardan da yorum bilgi bulmaya çalıştım. En çok soğutma konusunu merak ediyorum.
Hocam şimdiden hayırlı olsun, kullanıcı yorumunu beklerim

Daha çok mühendislik programlarıyla meşgul olacağım. Oyun yönüm pek yok yine de tasarım malzeme kalitesi ses, görüntü ve soğutma konularında bilgi paylaşımı yaparım.

Hocam kullanım tecrübelerini aktarabilir misin? Soğutma konusunda, işlemci darboğaza giriyor mu ekran kartı verimli kullanılabiliyor mu oyunlarda performansi nasıl ?
Aslında ben o kadar performans beklemiyordum. Oyunlar gerçekten çok akıcı rahat oynayabiliyordum. Bu arada çift fanlı olduğu için soğutması çok iyi o konuda aklınızda soru işareti kalmasın. Bence şuan fiyatina ve servisine göre diğer ürünlerin çok önünde. Özellikle tasarımı gerçekten çok iyiydi.

Bu açıklama içimi rahatlattı biraz, çünkü yabancı yorumlarda soğutma sorunları olduğu söyleniyordu.. Performans için iyi bir cihaz seçtiğimi düşünüyorum. Tasarım yönü ve malzeme kalitesi benim için daha önemli. SSD takviyesi yapılabilir mi acaba? Gerçi 7200 rpm Hdd var üzerinde, ihtiyacım olur mu bilmem ama bulunması iyidir tabiki de.

Benim bahsettiğim omen modeli için geçerli bu arada bu ürünü bilemem. Benim üründe 120 GB m2 samsung ssd vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…