Hocam bilgisayar henüz elime ulaşmadı. Yarın gelir muhtemelen. Ama bugün başka bir yerde Mediamarkt da başka bir modeli inceledim. Ekran kısmı biraz ince geldi ve toplam ağırlığının az bir kısmı ekran ağırlığı gibi. Genel olarak beğendim. İncelediğim bilgisayar aynı özelliklerde ve 7000 tl idi, biz ise 4700e alıyoruz. Fiyatına değecek inşallah. Saat 18.00 gibi inceledim, sabahtan açık olduğunu varsayarsak normal kullanımda, boşta 30-40 derece dolaylarında sıcaklık hissettim. Diğer türlü de çift fan ısınmasını engelleyecek diye umuyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bugün kargomu teslim aldım. Ürün gayet şık, malzeme kalitesi gayet iyi, sesi kaliteli ve yüksek. Ekran parlaklığı bir kıt daha iyi olabilir gibi. Kısa bir sürede Windows'u kurdum. Geekbenc ile GPU testi yaptım. Aşırı bir yükleme ile Gpu sıcaklığı 94 dereceye kadar çıktı, fakat 94ü geçmedi. Ekran 60hz, Hdd hızı ortalama dosyalar için 150mb/s, küçük dosya adedi artınca daha düşük hızda ilerliyor. Klavye ışıkları kademeli olarak yanıp sönmedi, Hpden yazılım bakıyorum. Şimdilik incelemelerim bunlar.