HP ProBook 450 G9 mouse pad çalışmıyor

Gökdeniz Uygun

Kilopat
HP ProBook 450 G9 i5 1235U ve MX 570'li cihaza Windows 11 kurdum lakin kurulum ekranında da ve sonrasında maalesef mouse pad hala çalışmadı. Driverini bir türlü bulamadım gönderecek olan var mı acaba?

Hocam Windows 11 de hayla genel bir sorun var bir arkadaşta yaşadı ama arkadaş daha beterini yaşadı deli gibi ısınma sürekli çalışan fanlar vb. DDU ile driverli kaldırıp baştan kurmuştu dikkat edin sizde de yanlış kurulmuş olabilir uyarı geçeyim dedim sorun sadece touchpad olamayabilir.

HP ProBook 450 G9 i5 1235U ve MX 570'li cihaza Windows 11 kurdum lakin kurulum ekranında da ve sonrasında maalesef mouse pad hala çalışmadı. Driverini bir türlü bulamadım gönderecek olan var mı acaba?

Driveri buradan indirebilirsiniz.:)

Hocam Windows 11'de hâlâ genel bir sorun var bir arkadaşta yaşadı ama arkadaş daha beterini yaşadı deli gibi ısınma sürekli çalışan fanlar vb. DDU ile driverli kaldırıp baştan kurmuştu dikkat edin sizde de yanlış kurulmuş olabilir uyarı geçeyim dedim sorun sadece touchpad olamayabilir.

Windows 11 22h2 geçtim ben sorun yaşamadım ama Windows 10 22h2 daha optimize bir işletim sistemi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı