Başarılı Kurulum HP Probook 4530S - Mavericks + Windows 8.1 (Dual Boot)

Mac te ilk kurulum sırasında disk bölümlerken MBR yapıyoruz. O nedenle easybcd ile MBR seçtik.
Abi bir sorum daha var senin probook programıyla yaptığını biz de multibeast programıyla yapacağız değil mi ?

Benim de bir sorum var. Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat daki yöntem ile MacOS yükledikten sonra boot kısmını yapamıyorum. Bunu Easy BCD ile yapabilir miyim?

O konudaki yönergelere göre lenovo z580 e kurulum yapabildim. Ama easybcd programı kullanmadım. Bilgisayarında UEFI desteği varsa ve windows'u da UEFI li olarak kurduysan easybcd programına gerek duymazsın. Bilgisayarın ne bu arada? Sistem raporu alırsan yardımcı olmaya çalışayım.

[Başarılı] Asus K53SV-SX581-R - Mavericks | Technopat Sosyal bunu kurmuştum önceden. Windowsu UEFI kurdum. Baştan temiz kurulum yaptım. UEFI olarak ve ardından partition manager ile bölüp yaptım. Neyse;
Şimdi açarken -x GraphicsEnabler=No olmadan açamıyorum. -x komutu da harddiski gizliyor ve usb ler de çalışmıyor.

Burada kalıyor ve tekrar başlatiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıçta kurulumda girdiğin kodlara cpus=1 dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaldırdım. Sınavlar bittikten sonra deneyecegim. Teşekkürler cevap için. Hayırlı günler.

Smyrna82 hocam konuyla alakası biraz var ama sana acil danışmam lazım site üzerinden özel mesaj atamadım
daha önce Acer 5920g ye başarılı mountain lion kurduğundan bahsetmişsin.. aynı bilgisayara ben de mountain lion kurdum fakat bir türlü startup yapamadım bana ne olursun yardımcı ol... halletmem gereken projelerim var :/

Başlangıçta kurulumda girdiğin kodlara cpus=1 dener misin?
pardon bu arada hort oldu ama lütfen kusura bakmayın site admininden de özür dilerim.. çaresiz kaldığım için smyrna82 ye buradan ulaşmak zorunda kaldım

Merhaba kuruluma -v-f cpus=1 ile başlamıştım. Wireless kartını kuruluma baslamadan önce sök yoksa takılma yapıyor. Yada atheros kart alman gerek ama intel wireless kartıyla kuruluma başlama. Gerisi basit sıkıntı yaşamazsin umarım. Takılırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…