Başarılı Kurulum HP Probook 4530S - Mavericks + Windows 8.1 (Dual Boot)

Merhaba o komut ile kuruluma geçince malesef bende elma da takılı kalıyor başka bildiğiniz komut var mı?

Bu arada bahsettiğiniz komutta -v ve-f'in arasında boşluk olması gerektiği için boot yapmıyomuş. Boşluk bırakınca mac os kuruldu bu sefer startup boot da elma takılı kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ML 10.8.2 iatkos ile yapıyorsun dimi.
Aynen iAtkos 10.8.2 mountain lion bahsettiğiniz gibi intel wifi card ı da söktüm.

Acaba bu driver ları seçme ekranında neleri seçmem gerek? Sadece laptop pil ve klavyeyi seciyorum bir de macbook pro yu seçiyorum..ekran kartını falan aktif etmiyorum malum açılışta sıkıntı olmasın diye.

-v ile başlattığımda burada takılı kalıyor resmi yükledim.

Sistemi bir kez daha kurup -v ile denedim olmadı -x ile denedim elma logosu açıldı. Loading logosu dönmeye başladı bir çizgi ile beraber bi'şeyler yüklendi ve ardından ekran simsiyah bi şekilde takili kaldı... Kapatıp açtım yine aynısı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
en son driverları seçme ekranından bir çok şeyi iptal ettim ve sistem açıldı fakat haliyle ses dahi kurmadığım için çalışmıyor bunları sonradan eklemek için bir yol var mı acaba?

sistemi yeniden başlattığımda -v -x de girsem boot yapmamaya başladı.. hayret.. tıkandım kaldım.. ne yaparsam halledemedim

Şuan hatırlamıyorum neleri seçtigimi ama önemli birşey vardı seçmek gereken. Ses sorun değil sonradan yükleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• IMG_4479 (Small).JPG
    61,4 KB · Görüntüleme: 348
  • IMG_4480 (Small).JPG
    65,1 KB · Görüntüleme: 383
  • IMG_4481 (Small).JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 360
  • IMG_4482 (Small).JPG
    69,7 KB · Görüntüleme: 362
  • IMG_4483 (Small).JPG
    67,7 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_4484 (Small).JPG
    68,6 KB · Görüntüleme: 378
  • IMG_4485 (Small).JPG
    63,1 KB · Görüntüleme: 365
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…