Başarılı Kurulum HP Probook 4530S - Mavericks + Windows 8.1 (Dual Boot)

Öncelikle güzel bir konu ve yardımcı bir bilgi için teşekkürler... Benimde sorunum hhd görmemesiydi. Win 7 ile hhd bölümlerine format atıyorum. Usb ile niresh kurulumunu başlatıyorum ama disk izlencesi hhd görmüyor. HP probook 4530s.
Yardımınız için şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 ile yadeklerinizi aldıktan sonra, benim konuda belirttiğim site üzerindeki mavericks indirme linklerinden indirerek kuruluma başlayın. Bence niresh kullanmayın. Sorunun sebebi bu da olabilir. Hatta Windows 8.1 kurun.

O sorunu cözdüm. Sende windows 8.1 yüklerken amd sorun yaptı mı ? Ya intelin umuduna kaldım. Amd kurarken ekran kara oluyor ve açılmıyor rica etsem yardımcı olur musun?

İndirmediğim AMD kalmadı.

Arkadaş sende varsa indirdiğin doküman teamle benim bilgisayara enjekte edebilir miyiz?
Bide macos mavericks nasıl boot ettin?

Ben bilgisayarı satınca sildim sanırım bakarım yinede arşivime. Mavericks için hp probook Installer adlı pkg dosyası var onu indir ve kur anlatımımda var neleri seçmen gerektiği ordaki gibi yaparsan hem tüm kextleri yüklersin hemde usb olmadan boot edebilirsin.

Arkadaş aynisisni yaptım amma bende boot gtp boot gpt sondada boot eror verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…