HP ProDisplay P221 HDMI girişi var mı?

Thrian

Hectopat
Bir yerden bu monitörü ya da benzerini alabilirim. Bilgisayara bağlayıp normal bir şekilde kullanabilir miyim? Sadece HDMI girişi var laptopta. Bağlarsam normal olarak kullanabilir miyim?

Bilgisayarımın girişleri bunlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220709_193459_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220709_193459_com.android.chrome.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 24
DVI ve VGA var görebildiğim kadarıyla. Dönüştürücü ile DVI portuyla kullanmanızı öneririm.

Beyaz olan giriş VGA. Yani VGA kablosu ile monitörü doğrudan bağlayabilirsiniz.

VGA girişi ile 60 Hz plan laptopu 75 Hz olan monitöre bağlarsam 75 Hz olarak kullanabilir miyim? Bir de benim laptopumun çözünürlüğü 1366x768 alacağım monitörün çözünürlüğü daha yüksek bunda bir sorun çıkar mı? Son olarak performans düşüşü mü yaşarım performans artışı mı yaşarım?

VGA girişi ile 60 Hz olan laptopu 75 Hz olan monitöre bağlarsam 75 Hz olarak kullanabilir miyim? Bir de benim laptopumun çözünürlüğü 1366x768, alacağım monitörün çözünürlüğü daha yüksek. Bundan bir sorun çıkar mı? Son olarak performans düşüşü mü yaşarım performans artışı mı yaşarım?
Giriş, cihazınız ve monitör 75 Hz'i destekliyorsa kullanabilirsiniz. Ayrıca çözünürlük yükselirse performans düşer. Çünkü işlenecek pixel sayısı artmış oluyor.

Giriş, cihazınız ve monitör 75 Hz'i destekliyorsa kullanabilirsiniz. Ayrıca çözünürlük yükselirse performans düşer. Çünkü işlenecek pixel sayısı artmış oluyor.

Fakat MUX olduğu için performans artmaz mı? Cihazımın monitörü 60 Hz destekliyor fakat ben 75 Hz'lik monitörü kullanacağım diğer monitör sadece açık olacak ben 75 Hz'lik monitörü kullanacağım. Bazıları 60 Hz'lik laptopa 240 Hz bağlıyor onlar kullanıyor. O nasıl oluyor o zaman?

Bazıları 60 Hz'lik laptopa 240 Hz bağlıyor ve onlar kullanıyor. O nasıl oluyor o zaman?
Eğer cihazınızın ekran kartı VGA girişinden monitörün çözünürlüğünde 75 Hz verebiliyorsa laptopun ekranı 60 Hz olsa da 2. monitörde 75 Hz kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı