HP RAM yükseltme

can_2744

Hectopat
Daha fazla  
HP laptopumun RAM'ini yükseltmeyi düşünüyorum ama uygun RAM hangisi karar veremedim. Bilgi verirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bundan 2 adet alıp 16 GB yapabilirsin.

Bir tane alıp şu ankinin üzerine ekleme yapsam olur mu acaba? Çünkü fiyat biraz yüksek geldi bana.

Son düzenleme:
Bir tane alıp şu ankinin üzerine ekleme yapsam olur mu acaba? Çünkü fiyat biraz yüksek geldi bana.
Olur ama dual channel çalışmayabilir bu oyunlarda %5-15 arasında fps kaybına neden oluyor. Ama bende eskiden 8+4 12 GB olarak uzun süre kullandım.

Olur ama Dual Channel çalışmayabilir bu oyunlarda %5-15 arasında FPS kaybına neden oluyor. Ama bende eskiden 8+4 12 GB olarak uzun süre kullandım.

Kardeş intte başka markalar gördüm daha uygun fiyatlı bir model biliyorsan (min 8 GB)
Önerebilir misin? Ben pek emin olamıyorum kendimden

Kardeş intte başka markalar gördüm daha uygun fiyatlı bir model biliyorsan (min 8 GB)
Önerebilir misin? Ben pek emin olamıyorum kendimden
Uygun olanların çoğu sahte yada düşük kaliteli ürünlerden oluşuyor.

8 GB DDR3L 1600 MHz herhangi bir marka alabilirsin.

Attığın linkteki RAM'ler CL11 bilgisayarında siyah ekranda takılır kalır.
CPU-Z'ye bakıp RAM alınmaz, arka kapağı açıp RAM'i fotoğraf çekmelisiniz, üstünde yazanlara göre hareket edilir. CPU-Z ile RAM alınmaz çok başınız ağrır.
Sizdeki RAM CL13 1.35V DDR3L bunlara dikkat edip alınmalı, marka olarak Kingston alınmalı.

Ben bu RAM'i 4 yıldır kullanıyorum bir problem çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…