HP "TPN-C125"Laptopun tam modeli nedir ? Arkasındaki etiket de yazar.
HP 15-ac119nt Notebook - HP 15-ac119nt Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
HP 15-ac119nt Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Bigboy 8 GB DDR3L 1600 MHz CL11 LV Notebook Rami - B1600D3S11L/8G
B1600D3S11L/8G Bigboy 8 GB DDR3L 1600 MHz CL11 LV Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Bundan 2 adet alıp 16 GB yapabilirsin.
Olur ama dual channel çalışmayabilir bu oyunlarda %5-15 arasında fps kaybına neden oluyor. Ama bende eskiden 8+4 12 GB olarak uzun süre kullandım.Bir tane alıp şu ankinin üzerine ekleme yapsam olur mu acaba? Çünkü fiyat biraz yüksek geldi bana.
Olur ama Dual Channel çalışmayabilir bu oyunlarda %5-15 arasında FPS kaybına neden oluyor. Ama bende eskiden 8+4 12 GB olarak uzun süre kullandım.
Uygun olanların çoğu sahte yada düşük kaliteli ürünlerden oluşuyor.Kardeş intte başka markalar gördüm daha uygun fiyatlı bir model biliyorsan (min 8 GB)
Önerebilir misin? Ben pek emin olamıyorum kendimden
Attığın linkteki RAM'ler CL11 bilgisayarında siyah ekranda takılır kalır.
CPU-Z'ye bakıp RAM alınmaz, arka kapağı açıp RAM'i fotoğraf çekmelisiniz, üstünde yazanlara göre hareket edilir. CPU-Z ile RAM alınmaz çok başınız ağrır.
Sizdeki RAM CL13 1.35v DDR3L bunlara dikkat edip alınmalı, marka olarak Kingston alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.