HP S650 SSD Victus 16 laptopa uyar mı?

Evil_Genius

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim HP Victus 16 marka, model olan bir laptopum var. Laptopumun SSD'si 512 GB olduğu için maalesef yetmiyor. Hem oyun indirip hem çizim programları indiremiyorum. SSD almayı düşünüyorum fakat bu işlerden hiç anlamıyorum. İnternetten HP S650 1.92TB SSD buldum fakat bu benim bilgisayarıma takılabilir mi olur mu emin değilim. Yardımcı olabilir misiniz?

resim_2025-03-19_104442570.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Butceyi biraz arttirip 2TB alin bence hocam.
Hocam bunların 1tb yetmez mi? Ben de 2tb isterim fakat şehir dışında öğrenci olduğum için zorlanabilirim alırken.

Hocam bunların 1tb yetmez mi? Ben de 2tb isterim fakat şehir dışında öğrenci olduğum için zorlanabilirim alırken.
Tabiiki yeter hocam.

Tabiiki yeter hocam.

Sizi çok yordum ama ,neredentaktırabilirim bilginiz var mı?

Sizi çok yordum ama, neredentaktırabilirim bilginiz var mı?

Kendinizde takabilirsiniz hocam zor bir islem degil. Eger yapamam derseniz guvenilir isini duzgun yapan bir bilgisayarci varsa cevrenizde goturup taktirabilirsiniz ya da cevrenizde bilen birisi varsa.

Kendinizde takabilirsiniz hocam zor bir islem degil. Eger yapamam derseniz guvenilir isini duzgun yapan bir bilgisayarci varsa cevrenizde goturup taktirabilirsiniz ya da cevrenizde bilen birisi varsa.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten siz ve yardımcı olan diğer arkadaşlar olmasa muhtemelen yanlış ürün falan alır uğraşırdım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı