BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 YouTube'da video izlerken ekrana bir şeyler oldu laptop ekranı bazen geliyordu ama donmuştu, ben de aç kapa yaptım ama görüntü gelmiyor ve 3 defa LED yanıyor. Baktım ve RAM sorun oluyor diye gördüm ve RAM'leri denedim ama hiçbir degişiklik yok.
YouTube'da video izlerken ekrana bir şeyler oldu laptop ekranı bazen geliyordu ama donmuştu, ben de aç kapa yaptım ama görüntü gelmiyor ve 3 defa LED yanıyor. Baktım ve RAM sorun oluyor diye gördüm ve RAM'leri denedim ama hiçbir degişiklik yok.
KS KS BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #11 sipahi_16 dedi: Dahili ekran kartından görüntüyü verir benim bildiğim Genişletmek için tıkla... Başka bir tamirciye bıraktım yarın sonuçlanacak Artı 0 Eksi
sipahi_16 dedi: Dahili ekran kartından görüntüyü verir benim bildiğim Genişletmek için tıkla... Başka bir tamirciye bıraktım yarın sonuçlanacak
alucardtepes Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 318 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #12 BayEDT dedi: Başka bir tamirciye bıraktım yarın sonuçlanacak Genişletmek için tıkla... Sorun neymiş Artı 0 Eksi
KS KS BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #13 alucardtepes dedi: Sorun neymiş. Genişletmek için tıkla... Daha tam öğrenemedim ama tam ve ekran kartı yanık dediler. alucardtepes dedi: Sorun neymiş Genişletmek için tıkla... Sonki tamircinin dediğine göre işlemci 9. pin yanmış ne yapacağımı bilmiyorum Son düzenleme: 16 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
alucardtepes dedi: Sorun neymiş. Genişletmek için tıkla... Daha tam öğrenemedim ama tam ve ekran kartı yanık dediler. alucardtepes dedi: Sorun neymiş Genişletmek için tıkla... Sonki tamircinin dediğine göre işlemci 9. pin yanmış ne yapacağımı bilmiyorum